Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni migranti

Dječak (11) se skrio u prikolicu kamiona i htio prošvercati u Hrvatsku

migranti
Foto: carina.rs
1/6
19.02.2017.
u 09:28

Uhićeno je 15 državljana Afganistana i pet Pakistanaca koji su otkriveni u osam kamiona koji su bili na putu u države Europske unije

Carinici na srpskoj granici otkrili su 20 ilegalnih migranata koji su na graničnim prijelazima Šid i Batrovci pokušali ući u Hrvatsku.

Uhićeno je 15 državljana Afganistana i pet Pakistanaca koji su otkriveni u osam kamiona koji su bili na putu u države Europske unije, izvjestila je srpska Carina. Najviše pokušaja ilegalnog prelaska granice zabilježeno je na graničnom prijelazu Šid gdje je otkriveno 18 migranata dok su dvojica pronađena na prijelazu Batrovci.

Migranti su sami ulazili u prikolice kamiona dok su vozači bili na obaveznoj pauzi i skrivali se među teretom. Vozači su sami najčešće prijavili migrante jer su čuli glasove u prikolici ili su primijetili tragove ulaženja.

Najstariji migrant imao je 30 godina, a najmlađi 11. Skrivali su se među kutijama sanitarnih sredstava, paletama namještaja, dijelovima za automobile, rolama samoljepljivih traka, kartonskim kutijama, šećeru, ali i u novim automobilima koji su se iz Bugarske prevozili za Italiju.

>> Broj ilegalnih prijelaza smanjen je za 97 posto 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije