Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ZADRU

Divjak: Utvrđeno je da postoje propusti i nepravilnosti u radu ravnatelja

Blaženka Divjak
Sandra Simunovic/PIXSELL
08.02.2019.
u 16:39

Zadarska policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 15-godišnjeg učenika zbog tjelesne ozljede.

Ministarstvo obrazovanja provelo je inspekciju u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru u kojoj je učenik užarenim upaljačem žigosao učenicu.

- Do sada je u nadzoru koji traje nedvojbeno utvrđeno da postoje propusti i nepravilnosti u radu ravnatelja, kao stručnog i poslovodnog voditelja Škole, no tek će se po konačno utvrđenom stanju moći utvrditi opseg i težina nepravilnosti, a prema čemu će se postupati u skladu s propisima i ovlastima. Očekujemo da će u prvoj polovici sljedećeg tjedna biti okončan nadzor te će biti poznati svi detalji slučaja - izjavila je ministrica Blaženka Divjak.

Zadarska policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 15-godišnjeg učenika zbog tjelesne ozljede.

- Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 15 godina, koju se sumnjiči za tjelesnu ozljedu. Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog tjelesne ozljede - objavila je policija.

- Još jednom osuđujem bilo kakvo nasilje i obećavam da smo poduzeli sve, da smo napravili sve što je u mogućnosti po protokolu za sprečavanje nasilja u školi - rekao je danas ravnatelj Jozo Dragić

Kaže da je sve učinio po protokolu o nenasilju o školi.

Ključne riječi

Komentara 19

KO
kompakt
17:14 08.02.2019.

Drugarice divjak evo prilike da smijeniš ravnatelja i dovedeš još jednog uhljeba iz trgovačkog hns mogla bi imenovati švabu tahirovića.

MI
misho32
18:55 08.02.2019.

čime se ova koza bavi i od čega stvara svemirsku aferu .Sada će smijeniti ravnatelja i postaviti čovijeka iz njene stranke , koja na izborima nije dobila niti 1% glasova, a žele nam odgajati djecu po njihovom sotonskom svjetonazoru.

RE
revolveras
19:49 08.02.2019.

Sram vas bilo sad ćeš dovest rođaka Pavu za ravnatelja koji se nezna potpisati ,komunisti su bili mila majka za vas mafijaši.Kad tad gospojo i tvoja diploma će na provjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije