Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA POGINULA

Detalji nesreće kod Grebaštice: Sudar skrivila 62-godišnjakinja, prešla je u suprotni trak

Zbog prometne nesreće prekinut je promet u mjestu Šparadići, sudarila su se tri automobila
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
26.09.2022.
u 17:57

66-godišnji vozač je od siline udara i zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće dok su dvije osobe iz osobnih automobila, 62-godišnja vozačica i 55-godišnja putnica prebačene u Opću bolnicu u Šibeniku

U današnjoj prometnoj nesreći koja se oko 07,05 sati dogodila na državnoj cesti D-8, nedaleko Grebaštice,smrtno je stradao 66-godišnjak vozač osobnog automobila, dok su teške tjelesne ozljede zadobile 62-godišnja vozačica osobnog automobila i 55-godišnja putnica .

Do prometne nesreće je došlo na način da 62-godišnja vozačica osobnog automobila Opel, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake, prelazi u drugu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i udara u osobi automobil Opel koji je dolazio iz suprotnog smjera a kojim je upravljao 66-godišnjak. Od siline udara osobni automobil Opel odbija se i rotira kojom prilikom na njega nalijeće osobni automobil Mitsubishi kojim je upravljao 65-godišnjak.

Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač osobnog automobila Opel preminuo je na mjestu događaja, dok su dvije osobe iz osobnih automobila zadobile teške tjelesne ozlijede i zadržane na liječenju u OB Šibenik.

Protiv vozačice osobnog automobila Opel bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državom odvjetništvu u Šibeniku - istakli su iiz šibenske policije 

VIDEO Napad u Rusiji: Raste broj mrtvih, cure detalji o napadaču

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
19:48 27.09.2022.

penzići odmjerili snage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije