Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz suda

Dekan Veleučilišta ne govori istinu, zgrada je ucrtana još 1905.

'12.01.2009.,Karlovac - Tomislav Maras , predsjednik Opcinskog suda Photo Kristina Stedul Fabac/Vecernji list'
'Kristina Stedul Fabac/Vecernji l'
11.08.2011.
u 10:30

Predsjednik Tomislav Maras tvrdi da je nakon upisa u zemljišne knjige 1905. postupak ažuriran i s opisom zgrade Veleučilišta

U potpunosti su neistiniti navodi dekana Veleučilišta u Karlovcu Branka Wasserbauera da zgrada Veleučilišta nije upisana u zemljišne knjige. Ona je upisana još 1905. godine pod oznakom zgrade od A do I i dvorište sagrađeno na katastarskoj čestici broj 259/1 od 4 rala i 681 četvornih hvati – dio je reakcije Tomislava Marasa, predsjednika Općinskog suda u Karlovcu, na tvrdnje dekana Wasserbauera da projekt Atrij znanja vrijedan 1,5 milijuna eura nije prošao u EU zbog toga što zgrada ne postoji. Maras tvrdi da je sporna čestica provedena kroz postupak obnove zemljišnih knjiga za područje katastarske općine Karlovac II, a u postupku je ažuriran i opis zgrade Veleučilišta i dvorišta s novom brojčanom oznakom.

 – Veleučilište nije ostalo bez milijun i pol eura zato što objekt na Strossmayerovu trgu nije ucrtan u zemljišne knjige. Zgrada je uvijek bila upisana, a nakon osnivanja veleučilišta ažuriran je upis zgrade veleučilišta – zaključuje Maras.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
13:48 11.08.2011.

A tko sada laže i tko če pokupiti vrhnje ili je več netko pokupio i sada se skreče na sporedni kolosijk da se zametne trag

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije