Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PROMJENA VREMENA

Izdan narančasti alarm za cijelu Hrvatsku, u Šibeniku padala tuča

Foto: PIXSELL
1/7
31.08.2020.
u 19:49

U cijeloj Hrvatskoj danas je bilo osjetno hladnije nego jučer, a vrijeme se dodatno pogoršalo u popodnevnim satima

Meteoalarm je izdao narančasto upozorenje za cijelu Hrvatsku zbog obilne kiše, grmljavine i snažnog vjetra koji će puhati u većini zemlje.

U cijeloj Hrvatskoj danas je bilo osjetno hladnije nego jučer, a u mnogim krajevima je već padala kiša. No, ozbiljnije nevrijeme stiglo je u popodnevnim satima.

U Šibeniku je tako padala tuča.

Iako je vrijeme u Istri zasad mirno, pravo pogoršanje stiže noćas. Udari tramontane ići će do 100 kilometara na sat.

Iako je trenutno vrijeme u Istri mirno, noćas stiže glavnina pogoršanja. Modeli sugeriraju kako svi na moru i uz more...

Objavljuje IstraMetPonedjeljak, 31. kolovoza 2020.

 

Za sutra je pak za cijelo područje uz obalu izdan žuti meteoalarm zbog vjetra koji će puhati, a u Istri je moguće i grmljavinsko nevrijeme.

U prvom dijelu dana bit će pretežno oblačno mjestimice s kišom, ponegdje na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom. Od sredine dana smirivanje pa će u većini predjela poslijepodne prevladavati sunčano, prognozira DHMZ.

Vjetar će biti slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, a na Jadranu, osobito u Dalmaciji vrlo jak sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu duž obale i bura. Najniža temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu od 16 do 20, a najviša uglavnom između 19 i 24, na Jadranu od 24 do 27 °C.

Komentara 1

IL
ilustrator
20:41 31.08.2020.

31.8.2020 pada tuča u šibeniku ...uskličnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije