Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRIJEME JE ZA NOVI POČETAK'

Bunjac: Palfi je aktivirala svoj mandat, od 18. lipnja više nisam saborski zastupnik

Branimir Bunjac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
11.06.2019.
u 14:16

Nedavno je poručio i kako je dao '100 posto sebe u Saboru'.

Potpredsjednica Živog zida Vladimira Palfi Sinčić podnijela je zahtjev za aktiviranje saborskog mandata. Sjednica Mandatno-imunitetnog povjerenstva sazvana je za sutra u 12 sati s jednom točkom dnevnog reda – rasprava o zahtjevu za prestanak mirovanja zastupničkog mandata zastupnice Vladimire Palfi Sinčić i prestanku obnašanja zastupničke dužnosti zamjenika zastupnice Branimira Bunjca

Bunjac je na Facebooku napisao kako će 18. lipnja prestati biti saborski zastupnik.

- Vrijeme je za novi početak - stoji u objavi Branimira Bunjca.

Bunjac je u razgovoru za Večernji list rekao kako se na dnevnoj bazi čuje s Ivanom Pernarom koji je također izašao iz Živog zida. Rekao je kako se 'politički razumiju 90%'.

- Kad se sjetim naše suradnje u Saboru izuzetno sam ponosan. Bilo je legendarnih trenutaka kada smo nas dvojica sami doslovce matirali HDZ i SDP koje smo izluđivali neoborivim argumentima. Nova stranka je svakako opcija, ali treba sjesti i razgovarati. Ni slučajno ne smijemo ponoviti organizacijske pogreške koje su u konačnici torpedirale Živi zid - kazao je Bunjac.

Pogledajte i video: Branimir Bunjac o izlasku iz Živog zida

Nedavno je poručio i kako je dao '100 posto sebe u Saboru'.

- Izazvao sam HDZ i Plenkovića na otvorenu borbu, govorio posve drugačije od mainstreama, zastupao birače koji žele istinske promjene. Također sam ponosan da sam se odupro vlastitoj stranci čim je izdala ono za što se deklarativno zalagala - napisao je na Facebooku.

Poručio je i bankarima i 'ostalima'.

- Nste nas se riješili, vratit ćemo se još jači, ne brinite - poručio je.

Komentara 15

DU
Deleted user
14:51 11.06.2019.

Konačno da te više ne gledamo - nepismene neznalice - to ste vi ŽZ

DU
Deleted user
15:09 11.06.2019.

A sada trabunjac pravo u realni sektor. Pokaži ti nama kako zarađuješ 15000 neto (300000 bruto) na tržištu. Inače ćeš brzo morat tražit živi zid da te spašava od deložacija s obzirom koliko si se zakreditirao...

LA
laptopxp1
14:45 11.06.2019.

I sad više ( bez saborske plaće) neće moći otplaćivati kredite, tako da uskoro možemo očekivati da će se žestoko boriti u ( stilu živozidaša) protiv namjere kreditora da dođe do svojih novaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije