Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI DIM IZNAD GRADA

Buknuo požar u skladištu pirotehnike u Moskvi: Eksplozije odjekuju, ima ozlijeđenih

Foto: REUTERS
1/2
19.06.2021.
u 23:36

Vlasti su već najavile istragu kako bi utvrdile uzrok požara.

Buknuo je požar u skladištu pirotehnike Moskvi u popodnevnim satima pri čemu su ozlijeđene četiri osobe. Brojne snimke objavljene na Internetu prikazuju niz eksplozija pirotehnike dok se gusti crni dim uzdiže nad gradom. 

Zgrada u kojoj je došlo do požara je, inače, skladište proizvođača pirotehnike, te se nalazi u neposrednoj blizini slavnog stadiona Luzhniki u kojem se održalo finale svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine. 

 

Zamjenik moskovskog gradonačelnika Pyotr Biryukov izjavio je za lokalne medije kako su u požaru ozlijede zadobila trojica vatrogasaca i jedan od zaposlenika skladišta.  Požar se proširio na površinu od 500 metara kvadratnih, zbog čega na terenu je veliki broj vatrogasaca kojima pomaže tri helikoptera. 

Nakon sati borbe s vatrom, smatra se kako je požar stavljen pod kontrolom. Vlasti su već najavile istragu kako bi utvrdile uzrok požara. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
09:25 20.06.2021.

Bolje neka komisija utvrdi koja je to budala odobrila skladište pirotehnike u gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije