Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZATRPANI SMO POZIVIMA'

Brojne životinje nastadale u oluji, iz AWAP-a poslali apel: 'Pružite im pomoć'

Lastavica hrani svoje ptiće u gnijezdu
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
20.07.2023.
u 17:01

Dodali su kako se u petak očekuje i navala jer će se dovoziti gomila životinja, stoga su zamolili sve da se skrbe sami o mladima

Brojne životinje stradale su u velikoj oluji koja je jučer nanijela veliku štetu u Zagrebu te odnijela četiri života, objavili su ovog četvrtka iz Udruge AWAP Divlje životinje te apelirali na građane da im pomognu. S obzirom da udruga broji malo članova, zamolili su građane da ih sami othrane, a oni će im dati sve upute.

- Zatrpani smo pozivima i porukama nakon oluje. Ptice razne, vjeverice, rode su stradale kod Ivanić Grada i još na nekim lokacijama... Puno je životinja stradalo, neke su mrtve, neke povrijeđene, a neke samo u šoku, ali nezbrinute, kao npr. mladunčad. Obiđite teren, pruzite im pomoć, a mi ćemo vam se javiti s uputama - zamolili su iz Udruge putem Facebooka. 

>> VIDEO Zagreb kao ratna zona: Pogledajte kako grad izgleda dan poslije nezapamćene oluje

Dodali su kako se tijekom dana očekuje i navala jer će se dovoziti gomila životinja, stoga su zamolili sve da se skrbe sami o mladima. 

- Ako budemo trebali volontere u Zagrebu, ili izvan Zagreb objavit ćemo, pa pratite. Hvala unaprijed - poručili su te objavili fotografiju dvije lastavice koje su nastradale, a o kojima je brigu preuzeo jedan čovjek. 

POVEZANI ČLANCI:



 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samader
21:17 20.07.2023.

Pogledati kako se kroz medije propagira način života koji promovira pobačaj, trenutni užitak u životu, uništavanje braka i žene kao majke, slavljenje životinja a ne čovjeka, itd. itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije