Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glavašević podigao buru: Para možeš imati kao blata, ali pristojnost se ne može kupiti

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević na svom Twitter profilu objavio je fotografiju koja je izazvala burne, ali i podijeljene reakcije
07. kolovoza 2017. u 10:38 105 komentara 31776 prikaza
Ferrari
Foto: Twitter

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević na svom Twitter profilu objavio je fotografiju koja je izazvala burne, ali i podijeljene reakcije.

DA IH NAUČI LEKCIJU Djeca umrla nakon što ih je majka namjerno ostavila u autu na suncu

U jednom zagrebačkom shopping centru naišao je na skupocjen Ferrari koji je bio parkiran tako da zauzima dva parkirna mjesta.

Glavašević je napisao 'Para možeš imati kao blata, ali pristojnost se ne može kupiti. ZG tablice, btw.'

Neki su stali u obranu vlasnika Ferrarija, rekavši kako se radi o toliko širokom automobilu da nije imao drugog izbora.

Ipak, većina smatra kako se ipak radi o bahatosti i nepristojnosti, zbog koje ne bi trebali ispaštati drugi korisnici garaže shopping centra. 

Boca vode u autu Strašne posljedice Plastičnu bocu držite u automobilu na suncu? Ne radite to, evo i zašto Ferrari 430 Scuderia Kakav peh Sat vremena vozio je novi Ferrari vrijedan 1,6 milijuna kn, a onda se dogodilo ovo... NALJEPNICA POMOGLA Turist fotografirao staru Bubu na Hvaru. Nije ni slutio da će se javiti vlasnik!

VIP izdvaja za Vas

 • Apsalar:

  Kaže "pristojnik" s državne grbače kojem djevojka ljetuju na naš trošak u Dubrovniku... Baš se naša pravi...

 • Avatar grbadeva
  grbadeva:

  da možeš imati para ko blata sigurno nebi trebao kupovati, a zatim "posuđivati" krovni nosač za privatne potrebe. Dakle nije baš lako do para.

 • Deleted user:

  Čitaj, pas mu m**er što on ima a ja nemam. Eh,da su dobra stara vremena kao '45. Drug Bojan bi s titovkom na glavi već smjestio metak u potiljak vlasniku i odvezao se u njegovom autu. Sve u ime naroda, naravno.