Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE U PRAVU?

Glavašević podigao buru: Para možeš imati kao blata, ali pristojnost se ne može kupiti

Ferrari
Foto: Twitter
07.08.2017.
u 10:38

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević na svom Twitter profilu objavio je fotografiju koja je izazvala burne, ali i podijeljene reakcije

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević na svom Twitter profilu objavio je fotografiju koja je izazvala burne, ali i podijeljene reakcije.

U jednom zagrebačkom shopping centru naišao je na skupocjen Ferrari koji je bio parkiran tako da zauzima dva parkirna mjesta.

Glavašević je napisao 'Para možeš imati kao blata, ali pristojnost se ne može kupiti. ZG tablice, btw.'

Neki su stali u obranu vlasnika Ferrarija, rekavši kako se radi o toliko širokom automobilu da nije imao drugog izbora.

Ipak, većina smatra kako se ipak radi o bahatosti i nepristojnosti, zbog koje ne bi trebali ispaštati drugi korisnici garaže shopping centra. 

Komentara 101

Avatar Apsalar
Apsalar
11:01 07.08.2017.

Kaže "pristojnik" s državne grbače kojem djevojka ljetuju na naš trošak u Dubrovniku... Baš se naša pravi...

Avatar grbadeva
grbadeva
11:14 07.08.2017.

da možeš imati para ko blata sigurno nebi trebao kupovati, a zatim "posuđivati" krovni nosač za privatne potrebe. Dakle nije baš lako do para.

DU
Deleted user
11:17 07.08.2017.

Čitaj, pas mu m**er što on ima a ja nemam. Eh,da su dobra stara vremena kao '45. Drug Bojan bi s titovkom na glavi već smjestio metak u potiljak vlasniku i odvezao se u njegovom autu. Sve u ime naroda, naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije