Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajnički potez

Da ne bi zakasnio na avion, javio da je u njemu bomba!

Turkish Airlines
Foto: Reuters/PIXSELL
18.03.2015.
u 19:50

Prekasno je stigao u zračnu luku u rodnoj Adani pa se pritisnut strahom da neće na vrijeme stići u Bitlis, gdje služi vojni rok, odlučio na ovaj očajnički potez

Turski vojnik pritvoren je jer je lažno dojavio da se bomba nalazi u zrakoplovu Turkish Airlinesa koji je trebao poletjeti iz zračne luke Adana, piše Todays Zaman.

Putnici zrakoplova, na letu za Istanbul, u najkraćem su roku po dojavi evakuirani, policija je avion pretražila, a spremne su bile i liječničke ekipe za slučaj da dođe do eksplozije.

Bizaran razlog za dojavu

Razlog zbog kojeg se 21-godišnji ročnik odlučio na lažnu prijavu bio je i više nego bizaran – kasnio je na let.

Prekasno je stigao u zračnu luku u rodnoj Adani pa se pritisnut strahom da neće na vrijeme stići u Bitlis, gdje služi vojni rok, odlučio na ovaj očajnički potez.

>>Zrakoplovi se sudarili i zapalili tijekom izvođenja akrobacija

>>Zbog prijetnje bombom zrakoplov ostao prizemljen u Švicarskoj

Komentara 2

OB
Objektivno...
22:21 18.03.2015.

Šta ti je standard. Ročnici idu avionom

DU
Deleted user
09:07 19.03.2015.

Kaj nemate neku normalnu fotku aviona Turkish Airlinesa vec stavljate ovu iz Katmandua nakon nesrece???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije