Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stjepan Mesić

Bivši predsjednik Mesić reklamira turističku ponudu Svetog Martina

golf
Izak Vrtarić / VLM
01.06.2010.
u 09:46

Na golf terenima u Toplicama Mesić je snimljen za reklamni pano, a uz njega, turističkoj će općini pomoći još jedan čuveni golfer - Dražen Ladić, legendarni vratar hrvatske nogometne reprezentacije.

– Gospon načelnik, pazite se! Stipe bu vas palicom po glavi! – našalili su se članovi Općinskog vijeća Svetog Martina na Muri.

Načelnik Franjo Makovec ipak nije bio u opasnosti da ga bivši predsjednik Stipe Mesić “mlatne” po glavi, nego je sjedio u dvorani, na čelu Vijeća, a iza njega postavljen je novi promidžbeni plakat općine.

– Stipe Mesić u Sv. Martinu bio je već pet-šest puta. Poslao sam mu dopis i opisao kakav bismo plakat htjeli, i pristao je. Koristit će ga naša turistička zajednica kao pozadinu na turističkim sajmovima. Nije nam ništa naplatio, to je iz prijateljstva. Jedino sam ga poslije snimanja odveo na ručak u hotel – kaže Makovec.

Mesić je snimljen na golf terenima Spa & Golf Resorta u novoimenovanom naselju Toplice Sveti Martin. U općini su snimanje dogovorili i s Draženom Ladićem, legendarnim vratarom hrvatske nogometne reprezentacije. Golf je najnoviji turistički sadržaj u Međimurju, a poznate osobe odlična su reklama.

– Turizam nam je na prvome mjestu, a sve su pokrenule Toplice. Naravno, tu je i vinska cesta, mlin na Muri... – kaže Makovec. Uređenost općine zapažena je i izvan zemlje te je s još 11 kandidata nominirana za prestižnu nagradu Zlatni cvijet Europe 2010.

Komentara 8

DU
Deleted user
11:31 01.06.2010.

Hrvatska ima goleme mogućnosti u kontinentalnom turizmu i ovaj napor lokalne zajednice da se promovira hotelski i sportski kompleks je hvale vrijedan u tom smjeru. Što se tiče Mesića - može odahnuti! Naime, nema ni najmanje šanse da bi ga Josipović zasjenio što se tiče popularnosti u puku, a baš do toga je Mesiću silno stalo. Josipović ima taj učeno-lovaški odmak od \"raje\" i uzalud njemu i koncertna umijeća i neka politička korektnost kad narod takve baš i ne voli. Kao što su ga usporedili s lignjunom u startu kampanje - e to \"drži\" i danas. Mesić je sasvim druga priča i kao što su o njemu podrugljivo rekli: samo Papa nije bio! Njemu je najteže palo što nije doživotni predsjednik RH, ali takav je život i Ustav i vjerujte da Mesića neće biti kolcem moguće otjerati od fotoreportera i javnosti u godinama koje slijede. On je ovisnik o tome, a osobito kad je vidio da je nasljednik bljedunava figura koja nije odveć impresionirala puk.

Avatar punkufer
punkufer
11:47 01.06.2010.

Mesić je antireklama za sve čega se dotakne.

ČO
čombe
11:18 01.06.2010.

E moj ex-presidente Stipa ... Čovjek nikako da se oslobodi svojih prošlih navika sveprisutnosti odnosno nasušne potrebe da se pod svaku cijenu bude u bilo kojem mediju i u bilo kojem kontekstu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije