Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navodna uplata

Za Enu prikupljeno 60.000 kn, ali ona novac nije dobila

Ena Šarac
Foto: Davor Javorović/Pixsell
16.06.2015.
u 12:08

Iako novac za liječenje Ene nisu dobili, kaže da im je na kućnu adresu ipak stigla uplatnica za godišnju članarinu Udruge

Novac prikupljen za liječenje Nore Šitum udruga Hrabro dijete navodno je koristila na sumnjiv način, o čemu, kako prenose 24 sata svjedoče izvodi. Navodno je 60.000 kuna uplaćeno za liječenje Ene Šarac (na slici), no njezina majka Biserka za 24 sata tvrdi da taj novac nisu dobili te da su ostali šokirani kada su čuli za navodnu uplatu.

– Osjećali smo se kao da nas je netko pretukao kad smo to saznali. Nije nam toliko ni bitno što novac nismo vidjeli koliko to što nismo uspjeli zahvaliti svima koji su nam željeli pomoći – rekla je Biserka Šarac.

Iako novac za liječenje Ene nisu dobili, kaže da im je na kućnu adresu ipak stigla uplatnica za godišnju članarinu Udruge.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> Udruga 'Hrabro dijete' trošila novac za Noru? Podigli ukupno 85.600 kn

Foto: Alcatel

Komentara 5

DU
Deleted user
12:35 16.06.2015.

Ma tih udruga koliko želiš. Treba ZABRANITI financiranje članova udruge iz doniranih sredstava. Kakva je to dobrotvorna udruga čiji članovi naplaćuju svoj rad. ma hajte, imam i ja udrugu već 10 godina, ali nije mi palo na pamet da kune uzmem zato jer sam gledao samo kako da udruga napreduje i pomaže. Ove sve udruge koje se reklamiraju po plakatima su derikože, a ljudi nažalost naivci.

LI
liskovaca
12:28 16.06.2015.

što se čudite? u ovoj zemlji nema poštenog čovjeka!

Avatar navijač
navijač
13:53 16.06.2015.

Ova udruga me svaki dan sve vise podsjeca na Josipovicevo / Kregarovu "Posmrtnu pripomoc"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije