Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI IZBORI

VIDEO Biden: Ništa osim volje birača ne može odlučiti predsjednika

FILE PHOTO: Democratic presidential candidate Joe Biden campaigns in North Carolina
TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.11.2020.
u 22:22

Prema medijima koji prate bivšeg potpredsjednika, Biden i Harris danas su imali sastanak na temu rastućeg broja slučajeva koronavirusa.

Demokratski kandidat Joe Biden obratio se javnosti drugi dan nakon američkih izbora i to u trenutku kad se još uvijek prebrojavaju birački listići u šest saveznih država. 

Prema medijima koji prate bivšeg potpredsjednika, Biden i Harris danas su imali sastanak na temu rastućeg broja slučajeva koronavirusa. Podsjećamo, jučer u SAD-u je bio zabilježen rekordan broj novooboljelih u jednom danu. 

- Slučajevi koronavirusa u porastu su diljem zemlje. Žao nam je svih onih koji su nastradali u ovoj pandemiji - naveo je.

 

U svojem kratkom govoru osvrnuo se i na izbore. 

- Svaki glas je bitan. Ništa osim volje birača ne može odlučiti predsjednika. Svaki glas se mora prebrojati. 

Istaknuo je kako demokracija nije jednostavna i kako zahtjeva strpljenja. Uvjeren je da će on i Kamala Harris pobijediti.

VIDEO: Životni put Joe Bidena

Ključne riječi

Komentara 10

𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
22:40 05.11.2020.

Trump 2020!

PE
penelopea15v
23:05 05.11.2020.

Pusi karu smece nacisticko, za tebe niti JEDAN Amerikanac nije glasao, a to ces uskoro i osjetiti na vlastitoj kozi kada ti suvereni Americki narod dodje glave, tebi i tvojim prijateljima crnim nacistima i islamskim teroristima sa kojim teroriziras Americki narod.

PE
penelopea15v
23:12 05.11.2020.

A tko mu je taj Haris, islamista neki, ili je to ona garava sto vukelja za sobom? Pa ta je isto muslimanka. Njih dvoje crkotina ce predstavljati najmocniju zemlju na svijetu? Gdje mu je obitelj, gdje mu je First Lady, pa on nema zenu, koga ce kotrljati za sobom, ovu garavu islamistu, oni ce predstavljati Ameriku u svijetu? To ne trebate ni u ludilu vjerovati, to im Americki narod nikada nece dozvoliti, po cijenu da im izbije rat u zemlji. Zapamtite ovaj moj komentar , pa se citamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije