Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatne online pripreme za državnu maturu kreću – SAD!

Sveučilište Libertas
13.01.2022.
u 12:11

Dobra priprema je najvažnija, posebno kada je riječ o državnoj maturi, zato pozivamo sve maturante na brzu prijavu na besplatne edukacije koje održava Libertas Međunarodno Sveučilište!

Kao i svake godine, prijave su otvorene za sve hrvatske maturante, bez obzira gdje se nalazili. Sukladno epidemiološkoj situaciji, nastava će se održavati online, a broj mjesta je ograničen. Libertasove pripreme pomogle su generacijama maturanata da uspješno savladaju državne ispite koje im otvaraju put prema visokom obrazovanju. U suradnji s brojnim srednjim školama razvijen je program koji učinkovito obrađuje materijale potrebne za kvalitetno usvajanje sadržaja potrebnih za polaganje željene razine državne mature. Besplatne pripreme dio su društveno odgovornih aktivnosti sveučilišta, čime Libertas pomaže maturantima i njihovim obiteljima.

Libertas Međunarodno Sveučilište, kao prvo privatno hrvatsko sveučilište, promiče inovativni pristup akademskom obrazovanju, koje u suradnji s brojnim stručnjacima iz različitih područja provodi već 18 godina. Svakom studiju, predavanju i seminaru koji se održava na Libertasu, baš kao i svakom studentu, pristupa se individualno. Uz posvećenost kvaliteti i visokom standardu obrazovanja, Libertasove besplatne pripreme za državnu maturu svake su godine među najiščekivanijima u Hrvatskoj, zato osigurajte svoje mjesto što prije!

  • svake subote od 22. siječnja do 9. travnja 2022. godine (od 9 do 14 sati)
  • obvezni predmeti državne mature: matematika, hrvatski, engleski ili njemački jezika (na A ili B razini, ovisno o izboru kandidata)
  • prijavite se odmah na libertas.hr/pripreme

Vidimo se na Sveučilištu Libertas!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije