Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

Beljak: Hasanbegović je uz Kusturicu jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.12.2018.
u 19:12

Beljak je dobio poruke podrške, ali i mnoge kritike na njegove optužbe

Nakon što je Zlatko Hasanbegović za RTL direkt rekao da je Krešo Beljak "jedan od važnijih Bandićevih učenika", na društvenoj mreži Twitter Beljak mu je poslao svoj odgovor. 

Ljut nakon "optužbe", Beljak je u objavi napisao da je Hasanbegović, "uz Kusturicu, jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda". 

Također je dodao da je "i jedan od važnijih učenika i sljedbenika Luburića i Pavelića, samo je prevelika kukavica da to javno i prizna", optuživši ga čestom suvremenom optužbom u RH- da je Ustaša

Zaključak ljutog Beljakovog tvita je, ni manje ni više, da je "Efendija Hasanbegović obični domaći izdajnik, kriptonacist i lažov".

Međutim, s Beljakom se nisu svi složili. Iako su se neki pridružili u ismijavanju Hasanbegovića, jedan tviteraš je usporedio Beljaka s Polovancem, odnosno njegovom nedavnom izjavom o "zagrebačkim prezimenima". 

"Opet se broje krvna zrnca, loše Krešo, loše..."- prozvao je Beljaka, na što je dobio i njegov odgovor.

"Ne broje. Izdajnik svog naroda je jednostavno izdajnik. I ako laže, lažov je bez obzira koje nacionalnosti bio."- odgovorio je Beljak.

U cijeli razgovor ušao je još jedan član koji je također kritizirao Beljakovu izjavu. 

"Sramotno i osim toga kazneno djelo po nekoliko osnova. Krešo, razočarao si me."- rekao je te odmah dobio odgovor šefa HSS-a, koji je očito iznervirano rekao sljedeće:

"A to što on ovako laže, to je Ok? To se smije? Nek me tuži, dokazat ću sve što sam napisao..".

Komentara 233

IL
ilija26
19:37 15.12.2018.

A ti nam nešto pričaj, prodao si se za šaku riže sroljo. Hasanbegović će sam dobiti više glasova nego tvoja cijela stranka

AL
altruist
19:29 15.12.2018.

Pa ovaj Beljak propagira cisto fasisticke ideje! Odredjuje kakav tko treba biti prema karakteristikama prezimena, podrijetla.. Strasno.

ZA
zagora
19:25 15.12.2018.

JADAN je OVAJ BELJAK !!! dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije