Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačen iz HSLS-a

Polovanec se ispričao: 'Nisam mislio na Hasanbegovićevu ispovijest ili porijeklo'

Miroslav Polovanec
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
14.12.2018.
u 13:18

"Mi smo raspravljali o zastupnicima u Skupštini. I ja se ispričavam i gospodinu Hasanbegoviću"

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Miroslav Polovanec, koji je izbačen iz HSLS-a nakon što je jučer podržao proračun, ispričao se zbog svoje izjave koja je ocijenjena šovinističkom.

Podsjetimo, Polovanec je, objašnjavajući zašto je podržao proračun, rekao da je on možda jedan od rijetkih Zagrepčanaca koji ne da da mu se diktiraju neka prezimena koja nisu zagrebačka, spominjući pritom zastupnika Zlatka Hasanbegovića.

Miroslav Polovanec
1/12

Izjava je naišla na osudu iz mnogih političkih "tabora" bez obzira na svjetonazorske razlike.

Polovanec se danas ispričao.

– Ja se, evo, ovim putem ispričavam svim građanima Zagreba i Republike Hrvatske. Ja nisam naglasak stavio na vjeroispovijest ili porijeklo bilo kojeg građanina. Mi smo raspravljali o zastupnicima u Skupštini. I ja se ispričavam i gospodinu Hasanbegoviću. Nisam mislio na njegovu ispovijest ili porijeklo nego na njegovo političko djelovanje u skupštini koje je, na neki način, povelo, uvjetovalo da se glasa protiv proračuna, za ono za kaj ja nisam bio – rekao je Polovanec za Dnevnik.hr.

Gradonačelnik Bandić primio predsjednika Skupštine grada Jagodine – pogledajte video:

Komentara 79

DU
Deleted user
13:40 14.12.2018.

Omen est nomen. Ovaj Polovanec jedino i može igrati na svoje podrijetlo jer kao osoba nije ni polovnjak nego čista 0. Potpuno bezvrijedan. Kao i mnogi drugi koji isključivo igraju na svoje tobožnje velegradsko podrijetlo.

GU
General_U
13:57 14.12.2018.

Liberal antifašist zagrepčanec ....kad izvali glupost ka i svi takvi koji se predstavljaju kao urbani i liberali slijedi posipanje pepelom,... mediji će isto prati lik i djelo ovog smra.. isto ka šta peru levičare koji ppzivaju da se ljude zatvoriri na stadion i pokosi mitraljezom ili kako posao četerdeset pete nije dobro obavljen e he.... vsm ma.... ne podojenu...

KR
kritiko
13:47 14.12.2018.

sad je kasno kad si se več posral !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije