Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašan slučaj iz SAD-a

Beba pronađena krvava u krevetiću: Divljački je napali štakori, imala više od 50 ugriza

Optuženi za zanemarivanje djeteta
Foto: Vanderburgh County Sheriff’s Office
1/3
28.09.2023.
u 14:02

Beba je hitno prebačena u bolnicu, a zatim helikopterom u drugu medicinsku ustanovu u Indianapolisu. Tri osobe, roditelji i teta 6-mjesečnog dječaka, suočavaju se s optužbama za zanemarivanje djeteta

Šestomjesečnu bebu iz Indiane štakori su izgrizli dok je bila u krevetiću. Policajci su otišli u dom u Evansvilleu nakon što je David Schonabaum prijavio da je pronašao svog sina prekrivenog krvlju u kolijevci. Dječak je imao više od 50 ugriza, rekli su policajci koji su intervenirali 13. rujna. 

Prsti su mu na nekim dijelovima bili izgrizeni do kosti te mu je bila potrebna transfuzija krvi. Beba je hitno prebačena u bolnicu, a zatim helikopterom u drugu medicinsku ustanovu u Indianapolisu, piše Metro.  

VEZANI ČLANCI:

U istoj kući žive još i djeca Schonabauma i njegove partnerice Angel, starosti tri i šest godina, kao i dvoje djece Angeline sestre Delaine Thurman, starosti dvije i pet godina.

Policajci su pronašli dom prekriven štakorskim izmetom i smećem. Schonabaum je kazao kako problema sa štetočinama imaju od ožujka te da su pozvali stručnjake da to riješe. 

Policijska narednica iz Evansvillea Anna Gray nazvala je to jednim od najgorih slučajeva zanemarivanja djece. "Stvarno je teško to vidjeti", kazala je. Tri osobe, roditelji i teta 6-mjesečnog dječaka, suočavaju se s optužbama za zanemarivanje djeteta

VIDEO Zavadlavov branitelj zatražio novo psihijatrijsko vještačenje, optuženik: Ja to ne želim

Komentara 4

XA
xaron
21:03 28.09.2023.

Napokon jedna vijest iz US. Nije lijepa vijest, ali valjada su ostale mnogo gore te su odabrali najbolju.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:28 28.09.2023.

Izgledaju kao članovi stranke Možemo!

BF
bf23
20:24 28.09.2023.

Što ćeš,to se dogodi kada se imbecili imaju priliku razmnožavati...živjela eugenika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije