Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidljivo blijed

Bandiću pozlilo na putu prema Vukovaru?

Milan Bandić u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/2
06.05.2017.
u 13:07

Prilikom potpisivanja Sporazuma sjedio s tijelom malo nagnutim u koso. Vidljivo je bio blijed u licu te je odmah po potpisivanju Sporazuma napustio komoru.

Na Svečanu Sinjsku alku, koja se danas održava u Vukovaru, pristigao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je po dolasku prvo nazočio potpisivanju Sporazuma o suradnji između Obrtničke komore Vukovara i Udruženja obrtnika Grada Zagreba.

Prema neslužbenim informacijama Bandiću, koji je prije samo nekoliko dana operiran, na putu prema Vukovaru je pozlilo. Dolaskom pred Obrtničku komoru Grada Vukovara trebala mu je pomoć da izađe iz automobila. Prilikom potpisivanja Sporazuma sjedio s tijelom malo nagnutim u koso. Vidljivo je bio blijed u licu te je odmah po potpisivanju Sporazuma napustio komoru.

U svome kratkom obraćanju istakao je kako bi radi značaja u Domovinskom ratu do Vukovara došao i na koljenima ako bi trebalo. Kazao je i kako je danas jednako ponosan kao i ranijih godina kada je Zagreb na razne načine pomagao Vukovaru. Unatoč očiglednim zdravstvenim problemima Bandić, koji nije davao nikakve izjave novinarima, najavio je svoje prisustvo na Svečanoj Sinjskoj alci koja se održava u poslijepodnevnim satima. 

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar davcro
davcro
17:44 06.05.2017.

pozlilo mu od poštenja

SA
sargu123
14:13 06.05.2017.

U Vukovar može ići ali na sud ne !? Zašto ga se prisilno ne privede?

NE
Nexo
13:32 06.05.2017.

Rekao sam davno,mozes kaj hoces,ali ne ces dokle hoces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije