Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za brz oporavak

Bandić u bolničkom krevetu s plišanim medom: To je poklon od predsjednice

Milan Bandić
Foto: Facebook
03.05.2017.
u 13:39

Milan Bandić objavio je fotografiju na Facebooku s velikim plišanim medom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je operirao prikliještenu kilu u bolnici Sveti duh, koju je, tvrdi, dobio kada je na Praznik rada dizao teški lonac s grahom.

Bandić se jučer nakon operacije oglasio na Facebooku da je živ i zdrav, a danas je objavio još zanimljiviju fotografiju.

– Poklon predsjednice Kolinde Grabar Kitarović za brzo ozdravljenje – napisao je Bandić uz fotografiju iz bolničkog kreveta s velikim plišanim medom.

Zagrebački gradonačelnik je, naime, u ponedjeljak novinarima u Maksimiru kazao kako ide na operaciju.

– Dobio sam bruh prilikom dizanja 80 kilograma teškog lonca graha i večeras idem na operaciju – rekao je Bandić na prvomajskom druženju.

Komentara 10

MG
mato.greganic
14:52 03.05.2017.

Gospodine gradonačelniće molio bih Vas da mi otkrijete tajnu kako danas dobijete bruh a navece operirate ja sam čekao mjesecima i to tri bruha, očito da nam zdravstvo izvrsnu funkcionira ili nismo svi isti ni u bolesti, još me zanima dali ste obilazili razne ambulante kako bi sakupili brdo nalaza; ultra zvuk abdomena, krv, mokracu, anesteziologa i još puno toga???????

SU
SUBARU
14:37 03.05.2017.

A kad će mu Cvitan poslati međeda?

Avatar liquidsky
liquidsky
14:27 03.05.2017.

Naša draga Predsjednica i voljeni gradonačelnik. Što god se događa, oni su najljepši i najkompatibilniji par na estradi naše politike. Možda jednog dana Bandić postane Predsjednikom, a Predsjednica gradonačelnicom. Suradnja bi bila jednako srdačna kao do sada i uživali bismo u ovakvim vijestima. Već unaprijed možemo žaliti što se to nikada dogoditi neće. A može nam i biti žao što mi nismo taj medvjedić, birala bi nas i dirala Presjednica, a gradonačelnik grlio. No život građana Republike Hrvatske je takav, surov, pun nedaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije