Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob interesa?

Ana Karamarko: Tvrtka Drimia nikad nije radila u interesu MOL-a

Ana Šarić Karamarko
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
10.05.2016.
u 21:50

Riječ je o uobičajenom ugovoru iz područja marketinga i komunikacija koji pruža čitav niz agencija za čitav niz klijenata na tržištu, tvrdi supruga potpredsjednika Vlade.

Nakon što je Nacional objavio kako je lobist MOL-a Josip Petrović preko svoje tvrtke plaćao usluge tvrtki Drimia u vlasništvu Ane Šarić Karamarko, supruga potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka izjavila je kako je riječ o uobičajenom ugovoru iz područja marketinga i komunikacija koji pruža čitav niz agencija za čitav niz klijenata na tržištu, javlja HRT.

- Tvrtka Drimia nikada nije obavljala nikakve poslove za Peritus savjetovanje koji bi bili u interesima MOL-a - izjavila je Ana Karamarko te naglasila da strogo dijeli privatno i poslovno.

Ugovor između tvrtke Ane Karamarko i tvrtke Josipa Petrovića potpisan je 1. veljače 2013. na rok od dvije godine, piše HRT te dodaje kako je u vrijeme dok je ugovor bio važeći, Ana Karamarko bila Ana Šarić. On je bio vezan za medijsku analizu pa Karamarkova supruga naglašava da do sukoba interesa nije moglo doći.

>>'Zasad poznati podaci ne upućuju na to da je Karamarko u sukobu interesa'

>>'Danas ću osobno uputiti službeni zahtjev Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa'

Komentara 91

MI
Mimizo
22:20 10.05.2016.

uzalud vam trud udbaši nečete zamaskirati lopovluke milanovića i njegovog brata i partije na što je upozoravao zamislite nitko drugi nego ministar financija linić takođe član iste partije pa ako dorhu to nije dovoljno jasno neznam šta je

Avatar juricamesko
juricamesko
22:35 10.05.2016.

ne daj se Ana. brani dostojanstvo svog posla i svoje obitelji.ako je sramota biti poduzetnik puno bi se ljudi u Hrvatskoj trebalo sramiti.ako je grijeh biti uspješan,grijeh je biti nesposoban,ljubomoran i zavidan. ugledaj se na hrabrog ministra Hasanbegovića i ne posustaj i ne dozvoli da te u nemir uvuče ulična haranga.

DU
Deleted user
00:49 11.05.2016.

Tko zna kroz koliko takvih firmica MOL plaća disperzirani reket i kome sve, zato i nisu Sanaderu dokazali mito. Tj. plaća- plaćamo mi, iz cijene benzina. Čovjek bi pomislil da su te naše lopine produžena ruka stranjskih bankovnih i drugih lopužerdi, a viš ti kak oni znaju organizirati sve, naučili valjda od onih zvaničnih mafijoza bliskih vlasti. Koliko krpelja na ovom hrvatskom tkivu, za nevjerovat kak još dišemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije