Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučelili se

'Gordane, glasali ste za moje izbacivanje, a ja ću vas braniti'

Aleksandra Kolarić i Gordan Maras
Foto: Screenshot
27.09.2017.
u 09:11

Imam ambicije zagrebački SDP dignuti s poda, ponovno učiniti Zagreb crvenim, rekla je Aleksandra Kolarić

Moja ambicija je sasvim jasna: uspješan, demokratski, suvremen i progresivni SDP – odgovorila je jučer Aleksandra Kolarić na pitanje ima li ambicija postati šefica SDP-a.

– Trenutačno su izbori za Zagreb, imam ambicije zagrebački SDP dignuti s poda. Znači, ponovno učiniti Zagreb crvenim za četiri godine, oformiti ekipu, prestati s klanovskim borbama i pokrenuti zagrebačku organizaciju koja ima kadrovski kapital – rekla je Kolarić sinoć u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

Gordan Maras istaknuo je u istoj emisiji da je on u SDP-u uvijek za stranku, neovisno o tome tko je njezin predsjednik, te da nema ambicije kandidirati se za to mjesto. Potrebno je vratiti fokus s unutarstranačkih tema na one koje su važne građanima te da SDP postane jasna alternativa, a do raskola stranke ne smije doći, smatra Maras.

Aleksandra Kolarić i Gordan Maras
1/8

Kolarić je rekla da je SDP na koljenima te da je prije četiri godine predvidjela što se će dogoditi, zbog čega je, kako je, rekla, izbačena iz stranke.

– Ne želim da se to ikada više ikome dogodi, uključujući i vas, Gordane, koji ste glasali za moje izbacivanje. Ne zamjeram. Ako ćete vi jednog dana doći na listu za izbacivanje, ja ću biti najglasnija da vas branim – rekla je Kolarić.

– Ali, gospođo Aleksandra, vas to nije spriječilo da politički djelujete. To vam je možda čak i pomoglo – rekao je Maras, na što je Kolarić rekla da mu zahvaljuje na toj pomoći.

Komentara 54

FA
fake
09:30 27.09.2017.

Maras, da ti je Kolarićka predsjednica stranke na pišanje ne bi mogao bez njenog pitanja.Dalje, kaže nesposobni Maras da je ovo najlošija Vlada do danas???? Druže Maras, nema lošije Vlade od vaše koja je hibernirala 4 godine skupa sa tobom kao jednim od najlošijih ministara ikada.Osim što si poznat po "kotačiću" i lupanju gluposti, po čemu si još poznat?Pastiri su uvijek tražena roba, javi se.

DU
Deleted user
09:36 27.09.2017.

Baš je bilo zabavno gledati ovaj partijski igrokaz. Jedino nije zabavna pomisao da bi takvi danas/sutra mogli preuzeti vlast i kreirati budućnost građanima. Jer osim praznih političkih govora, nema tu ničega.

DU
Deleted user
09:43 27.09.2017.

jugo anka partizanka, ogledalo zlocinacke sfrj, crven zagreb od krvi smaknutih nakon 45'. lustracija potreban za ozdravljenje nacije da nas zloguke tzv. antife ne vuku vise na dno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije