Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li bivši?

Opačić: 'Neka me izbace ako će stranci biti bolje'

Milanka Opačić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
26.09.2017.
u 14:33

Mrsić je odbio dati komentar i čeka današnji sastanak u 17 sati.

Milanka Opačić i Mirando Mrsić, čije izbacivanje iz SDP-a predlaže Predsjedništvo zagrebačkog SDP-a, još ne znaju za takvu odluku stranke, piše Dnevnik.hr.

– Ako je netko mislio da se tučem za funkcije, onda ću reći da me nakon 27 godina u SDP-u ne zanima ni jedna funkcija, nego samo SDP. Ako će stranci biti bolje, neka me izbace – rekla je Opačić. 

Mirando Mrsić također službenu odluku nije vidio, zna samo ono što pišu mediji. 

Mrsić je odbio dati komentar i čeka današnji sastanak Predsjedništva u 17 sati.

Komentara 13

Avatar majmunranko
majmunranko
14:54 26.09.2017.

Ovaj Bernardić je toliko nesposoban da neće ni uspjeti iz partije izbaciti lopovskog Miralema, uhljebušu Milovanku, Ranka Rakiju i nilskog Peđu Geđu.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:54 26.09.2017.

Teški i razgolićeni demagozi, koji nemaju blage veze sa socijaldemokracijom. Još od vremena Tita stalne su frakcijske borbe u partiji, a znamo na žalost kako su završavale.

Avatar Vukomerec
Vukomerec
15:06 26.09.2017.

Partija jede svoju djecu. Dobar tek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije