Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAR NA SCENI?

Između Ane Majhenić i Ivana Hercega ima neka tajna veza

 Ivan Herceg, Ana Majhenic
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
05.04.2017.
u 10:12

Glumci su se navodno zbližili na setu serije "Zlatni dvori", u kojoj glume bivše supružnike Evu i Mladena, a oboje su izišli iz dugih ljubavnih veza

U hit seriji “Zlatni dvori” gledamo ih kao intrigantne bivše supružnike Evu i Mladena, a kako stvari stoje, glumce Anu Majhenić i Ivana Hercega gledat ćemo sve više zajedno jer, tvrde dobro upućeni, upravo su njih dvoje novi par na sceni.

Ana, inače i radijska voditeljica, na poziv na tu temu tek je kratko odgovorila da nema komentara, a Ivan je poznat po tome da intimu ili ne komentira ili je štur kada je o ljubavi riječ. Oboje su izašli iz dugih veza. Ana je bila šest godina u vezi s novinarom i redateljem Arsenom Oremovićem, koji je ovih dana viđen u šetnji s bivšom partnericom spisateljicom Željanom Giljanović s kojom je, čini se, obnovio odnos.

Ivan Herceg pak lani je prekidao i obnavljao jednogodišnju vezu s Anitom Dujić, koja je sada, čini se, ipak došla svome kraju. Ana i Ivan zajedno su se pojavili i prošlog petka na dodjeli nagrade Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK, ali trudili su se da nitko ne posumnja da su više od kolega.

Fatalni dečko hrvatskih sapunica bio je i u vezama s glumicom Petrom Dugandžić te voditeljicom Tatjanom Jurić.

Svojedobno je o ljubavi rekao: “Spreman sam ići do kraja kad jako zavolim. Odan sam, vjeran, privržen i nema toga što ne bih učinio za osobu koju volim. U vezi sam ponekad i prezahtjevan jer dajem sve, što tražim i zauzvrat. Kada to pronađem, znat ću da sam najsretniji čovjek na svijetu”. Možda je baš Ana ta žena.

>>Ana Majhenić: Ne znam što je danas brak i koja mu je funkcija, osim papira

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije