Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanost je odlična zabava za djecu

Fora radionice – novi član dječjih programa Večernjeg lista i dječjeg časopisa Radost

Fora radionice
Foto: VL
1/46
05.05.2015.
u 14:21

Ako imate malene znanstvenike, istraživače, izumitelje i genijalce, onda su Fora radionice pravo mjesto za njih! Upišite ih u zabavne znanstvene radionice, organizirajte znanstveni rođendan ili ispunite njihovu želju za pokusima u zabavnim ljetnim znanstvenim kampovima Fora radionica! Znanost je odlična zabava za djecu

Fora radionice su zabavni znanstveni rođendani, radionice, kampovi i pametne animacije za djecu.. Mali znanstvenici, istraživači, izumitelji i genijalci u Fora radionicama mogu uživati u samostalom provođenju dječjih pokusa, slaviti rođendan uz urnebesno zabavne znanstvene eksperimente, realizirati svoje izume ili naučiti programirati svoju prvu kompjutersku igricu. Programi su namijenjeni djeci od 4-12 godina, a ubrzano se radi i na razvoju znanstvenih programa za djecu u višim razredima osnovne škole.

Večernji list je prepoznavo vrijednost ulaganja u ranu edukaciju djece, pa je kroz svoj projekt COMMUNITY EDUKACIJE započeo s razvojem edukativnih i zabavnih programa namijenjenih djeci, roditeljima, odgajateljima i učiteljima u školama. Uz omiljeni i poznati dječji književni časopis Radost, zabavne dječje kampove Večernjeg lista i Radosti tu su sada i znanstvene FORA RADIONICE, koje će doprinijeti dječjem veselju, ranom učenju i nezaboravnom djetinjstvu.

Snaga Večernjeg lista i timova koji će svoje znanje uložiti u razvoj Fora radionica osigurat će novi zamah razvoju tzv. STEAM (science, technology, engineering, arts, math) edukacije i zabave za djecu i dati krila jedinom hrvatskom STEAM projektu koji se odvija kontinuirano, kroz cijelu godinu.

Popularni dječji programi Fora radionica, kao što su Znanstveni eksperimenti za djecu, Predškolska znanost, Znanstveni kampovi, znanstveni i robotski rođendani, znanstvene predstave, program Od struje do robota, učenja programiranja (kao i drugi novi uzbudljivi programi) i dalje će uveseljavati mlade pametne glavice i omogućavati im da uče, razvijaju se i stječu cjelovitu sliku o svijetu oko sebe.

Ako imate kod kuće neustrašivog i znatiželjnog malog znanstvenika, istraživača, izumitelja ili genijalca, Fora radionice su pravo mjesto za njega – ili nju. Nazovite nas na broj 099 384 72 44 ili nam pišite na foraradionice@vecernji.net i rezervirajte nezaboravni znanstveni rođendan, upišite dijete u zabavne znanstvene radionice ili odaberite neki od naših zabavnih ljetnih znanstvenih kampova!

A sve koji odgajaju i uče djecu pozivamo da prate naše projekte, jer tim Community edukacija Večernjeg lista priprema atraktivne, zabavne i korisne programe koji će oduševiti djecu, roditelje, njihove odgajatelje i učitelje!

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa programima Fora radionica; pratite nas na Facebook stranici, a posjetite i našu web stranicu na kojoj će biti predstavljeni programi, događanja i mnoge druge lijepe stvari koje vam priprema otkačeni znanstveni tim Fora radionica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije