Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dosegnite top formu uz revolucionarni Huawei i neka vaš #NoviPočetak bude zdraviji život

Huawei
Foto: Huawei
1/3
09.09.2020.
u 08:50

Bez obzira na to jeste li ovo ljeto bili zadovoljni izgledom vlastitog tijela u kupaćem kostimu ili ne, vrijeme je za novi korak - prebacivanje fokusa na zdravlje uz pomoć tehnologije.

U teoriji, svi smo upoznati sa zdravim životom i, više-manje, znamo koliko bismo se trebali kretati i što sve treba sadržavati uravnotežena prehrana. Brojne obaveze između kojih balansiramo često su nam važnije od nas samih i sprječavaju nas da se posvetimo zdravlju. Dajemo sami sebi obećanja da ćemo navike promijeniti ”od ponedjeljka”, ali prečesto pronalazimo izgovore i kršimo ta ista obećanja. Došlo je vrijeme za #NoviPočetak!

Fokusirajte se na zdravlje i postavite ciljeve

Neka vam zdravlje i stvaranje zdravih navika budu u fokusu. Pri postavljanju ciljeva budite realni i nemojte biti prestrogi prema sebi. Za početak postavite više jednostavnijih ciljeva prilagođenih trenutnoj formi i zdravstvenom stanju, a u tome vam mogu pomoći revolucionarni Huawei uređaji koji će vas ujedno i podsjećati da se istih i pridržavate.

Postavite fitness ciljeve u jednoj od brojnih aplikacija kao što su Fitness tracker i Macros FizzUp koje možete pronaći u AppGalleryu na Huawei P40 telefonu ili MatePadu T8 tabletu te pratite svoje treninge i planirajte zdravije obroke pazeći na unos nutrijenata.

Foto: Huawei

Uživajte u realizaciji i pratite napredak

Kada vidite da ste ispunili određeni cilj, kao što je željeni broj prijeđenih koraka, to će vas zasigurno motivirati da se svojih ciljeva i odluka pridržavate i dalje. Kako bi vam praćenje napretka bilo zabavnije, u vaše aktivnosti uključite i Huawei FreeBuds 3i bežične slušalice za uživanje u omiljenim pjesmama ili podcastima koje vas dodatno motiviraju dok vježbate. Reprodukcija se pauzira kada se slušalica izvadi iz uha i nastavlja nakon što se ponovo stavi što je idealno za sve sportske aktivnosti od trčanja do bicikliranja.

Osim prehrane i tjelovježbe, istraživanja su pokazala kako je san jednako važan. Nedostatak sna neće uzrokovati samo zijevanje, već će dovesti i do povećanog apetita i većeg unosa kalorija tijekom dana. S Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom, vaša Huawei Band4 pametna narukvica može znanstveno pratiti i dijagnosticirati 6 uobičajenih vrsta problema sa spavanjem, pružajući prijedloge za bolji odmor. Uz to, narukvica prati otkucaje srca, analizira disanje i dodjeljuje ocjenu o ukupnoj kvaliteti spavanja. Na ovaj način postići ćete kvalitetnije navike spavanja i biti istinski odmorni.

Foto: Huawei

Svaka promjena predstavlja #NoviPočetak

Da biste još bolje pratili napredak i imali sveobuhvatno razumijevanje fizičkog stanja pomoći će vam Huawei Smart Scale pametna vaga koja u jednom mjerenju analizira brojne parametre. Vaga prikazuje tjelesnu težinu i postotak masti od automatski prepoznatih korisnika, a podržava automatsko prepoznavanje do 10 korisnika tako da možete pratiti napredak svih ukućana. Uz to, pruža sveobuhvatno zdravstveno izvješće i prilagođene zdravstvene prijedloge te snima kompozicije tijela i prikazuje njihove promjene.

Omogućite si savršenu suradnju i ostvarite bolju povezanost uz spoj revolucionarnih uređaja i njihovih naprednih tehnologija koje doprinose boljoj kvaliteti rada i većoj učinkovitosti. Uz promotivnu Huawei ponudu uređaja po posebnim cijenama, budite uvijek spremni za svaki #NoviPočetak i uživajte u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije