Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI SU VELIKU ŽELJU

Radnici su ostali šokirani kada su saznali kako su brat (8) i sestra (4) došli na cheeseburger

cheeseburger
Foto: Thinkstock
13.04.2017.
u 13:19

Istodobno je policija u seocu East Palestine u istočnom Ohiu primila pozive zabrinutih mještana koji su zamijetili dječačića za volanom.

Zbog neopisive želje za McDonald'sovim cheeseburgerom osmogodišnjak iz Ohija sjeo je u očev automobil, na suvozačevo mjesto posjeo četverogodišnju sestru i odvezao se do omiljenog lanca brze hrane, prenijeli su lokalni mediji.

Prema pisanju mjesnog lista Weirton Daily Timesa, dječak je naučio voziti gledajući snimke vožnje na YouTubeu. 

U nedjeljno poslijepodne tata je zaspao na katu kuće, a mama utonula u san dok se s djecom odmarala na kauču u dnevnom boravku. 

Kamere su, piše lokalni list, zabilježile da je mladi vozač bio discipliniraniji od svojih starijih i iskusnijih kolega, propisno se zaustavivši na svim semaforima, sigurno prešavši križanje i željezničku prugu. 

Kad su nakon kilometar i pol duge vožnje brat i sestra stigli do McDonalds'ova restorana "drive-in", zaposlenici fast-fooda gledali su ih u čudu. 

Istodobno je policija u seocu East Palestine u istočnom Ohiu primila pozive zabrinutih mještana koji su zamijetili dječačića za volanom.

Kad je mlade bjegunce presreo lokalni policajac, briznuli su u plač i kazali da su jako željeli jesti cheeseburger, a nisu željeli buditi mamu i tatu. 

Policija nije kaznila dječačića, pa je uspio mirno dovršiti obrok za kojim je toliko žudio. 

>> On ima 5 godina i premlad je da bi vozio auto, ali upravlja bagerom bez greške

>> Dječak (12) potajno uzeo auto i vozio 160 km: Nije mogao dočekati da ih vidi

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kresimirn
15:38 13.04.2017.

Ovi naši bi odmah slali roditelje na socijalnu skrb a ovi iz skrbi bi uzeli dijete uz pomoć suda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije