Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je cilj

Dječak (12) potajno uzeo auto i vozio 160 km: Nije mogao dočekati da ih vidi

autocesta
Foto: Pixabay
13.09.2016.
u 09:04

Potajice je uzeo roditeljima automobil i vozio više od 160 kilometara

U četvrtak navečer, 12-godišnji dječak u Njemačkoj digao je mjesnu policiju na noge. On je potajno, zajedno sa svojim 13-godišnjim prijateljem, uzeo automobil svojih roditelja i vozio više od 160 kilometara da bi vidio djeda i baku. Njegovi roditelji, koji žive u Limbach-Frohnau u Njemačkoj, obavijestili su policiju o ovom događaju.

Naime, dječak je rekao djedu i baki da će doći kod njih, no nije više mogao čekati pa se jednostavno odlučio sam odvesti k njima. Čak je uspio uspješno proći i opasnom autocestom na kojoj nema ograničenja brzine. No, čini se da mu se ovaj rizik isplatio jer su ga roditelji pustili da prespava kod bake i djeda kada su konačno predahnuli saznavši da je s njime sve u redu.

– Srećom, ništa se nije dogodilo, što je prilično nevjerojatno, ako dijete vozi automobil samo nekoliko kilometara, a kamoli 200 kilometara – rekao je glasnogovornik policije.

Dječak se neće suočiti s pravnim posljedicama za svoje postupke zato što je mlađi od 14 godina.

> > Dječak (9) preko telefona dobivao upute i reanimirao mlađeg brata (2)

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:09 13.09.2016.

Zar auto-ceste nisu najsigurnije prometnice ?

ST
strsljen2013
11:27 13.09.2016.

Nešto za naše stručne, dipl. ing. prometa i slične: "Čak je uspio uspješno proći i opasnom autocestom na kojoj nema ograničenja brzine." NEMA OGRANIČENJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije