Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatikan

Polugola aktivistica ukrala lutku Isusa iz kolijevke

femen
Foto: RT video screenshot
1/2
25.12.2014.
u 19:02

Aktivistica je golih grudi preko kojih je bio ispisano 'Bog je žena', ukrala lutku malog Isusa iz koljevke

Aktivistice FEMEN-a, ultra-ljevičarskog feminističkog pokreta, nakratko su prekinule scenu Isusova rođenja na Trgu svetog Petra u Vatikanu, javlja RT.

Aktivistica je golih grudi preko kojih je bio ispisano 'Bog je žena', ukrala lutku malog Isusa iz koljevke prije no što je policija stigla intervenirati. Aktivistice FEMEN-a poručuju kako su ateistice jer organizirana religija nameće patrijarhat.

>> Putin: Obama je proturuski raspoložen

Ključne riječi

Komentara 39

ME
Merlin
19:21 25.12.2014.

te feminemke su njihovi 'frljići'...provokacija zbog provokacije. pa koga to više uoće može zainteresirat, pa čak ni gole sise nisu više neka furka, nek se te curke prime konkretnog posla a ne zujat po svijetu i slikat se...

SQ
squalus
19:22 25.12.2014.

Trebalo bi je optužiti za terorizam i osuditi na dugogodišnju robiju!

ĆA
ćaćaća
20:17 25.12.2014.

što prije u vrapče na pregled..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije