Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADI U PARIZU

Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

pariz
Foto: Vine
1/2
14.11.2015.
u 01:41

Na stadionu je bio i francuski predsjednik Francois Hollande, koji je ubrzo proglasio izvanredno stanje u zemlji i naredio zatvaranje granica.

Stravični teroristički napadi dogodili su se u petak navečer u Parizu. Napadnuto je više lokacija. Najteža je situacija u koncertnoj dvorani Bataclan, gdje je poginulo oko 100 ljudi. Nakon policijske akcije tamo su ubijena dva terorista. 

Prije toga odjeknulo je i više eksplozija u blizini stadiona Stade de France gdje se igrala prijateljska utakmica Francuske i Njemačke. 

Pogledajte trenutak tijekom utakmice kada se čuju eksplozije bombi. Ni navijači ni igrači tada još nisu bili svjesni što se događa. 

Na stadionu je bio i francuski predsjednik Francois Hollande, koji je tijekom večeri proglasio izvanredno stanje u zemlji i naredio zatvaranje granica. 

 

 

Komentara 3

PE
perinjo
02:07 14.11.2015.

Tu gamad treba istrijebit....pustite ih jos u EU .... nabijam vas na kur.c

Avatar pora
pora
03:07 14.11.2015.

ajdmo tu milnu djecicu i te jadne ljude udomiti :) glupog li naroda sa glupim vladama !!

OB
Objektivno...
07:52 14.11.2015.

Suosjećam sa obiteljima svih poginulih i ranjenih... Baš me zanima reakcija FIFE i UEFE i hoće li biti ikakve kazne za "lošu organizaciju"? Kompariram u glavi travnjak na Poljudu i jednog našeg kažnjenog reprezentativca nakon što se poslije utakmice malo veselio na Maximiru. Kod nas na EU dođeš na utakmicu u krivom dresu i dobiješ batina... Iza Schengena dođeš na utakmicu i iznesu te u mrtvačkim kolima. Nažalost, bojim se da će nakon ovog masakra najviše ispaštati nesretnici koji preplivavaju Sutlu. Svi pokojnici RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije