Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije je bilo 40 minuta

Ostavila dijete (1) u automobilu na parkiralištu i otišla u Ikeu

Ikea
Foto: Axel Heimken/DPA/Pixsell
09.06.2014.
u 14:48

Jednogodišnje dijete majka je ostavila u zaključanom automobilu otprilike 40 minuta, a prvi su ga primijetili prolaznici.

Zaposlenici švedske Ikee u blizini grada Gävlea odmah su reagirali kada je u automobilu na parkiralištu u nedjelju popodne otkriveno ostavljeno dijete. Razbili su prozor kako bi dijete izvukli na sigurno.

Jednogodišnje dijete majka je ostavila u zaključanom automobilu otprilike 40 minuta, a prvi su ga primijetili prolaznici. Djelatnici su putem razglasa pozvali roditelje da dođu po dijete te su kontaktirali policiju i hitnu pomoć. Nitko se nije odazivao pa su odlučili stvar preuzeti u svoje ruke.

Jedan od djelatnika Ikeine sigurnosne službe razbio je staklo i izvukao dijete kojem su liječnici dali tekućine. Majka, koja se pojavila nedugo nakon razbijanja prozora, sada se tereti za nemar. O slučaju je obaviještena i socijalna služba.

>> Britanka (21) ostavila dva sina u automobilu i otišla piti u kafić

Ključne riječi

Komentara 33

DI
duncan_idaho
16:34 09.06.2014.

trebalo bi tebe ostavit 40 minuta u zatvorenom autu na suncu, pa te onda pitati dali ti je što bilo... mozak ti ionako nemože zakuhat jer ga vjerojatno nema

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
16:14 09.06.2014.

Tipična moderna mama! Užas

PE
Pemac49
17:01 09.06.2014.

Takve nemozes nazivat majkom tos u Egostkinje koje samo vide sebe ! Djete od godinu ostavit u Autu na suncu jednako je UBISTVO zato tu zenu treba sad pood hiotno U psihijatriju bar 3 mjeseca da vidi sta je zivot zivot da savlada Psiho test da nauci mislit Mozgom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije