Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRODOŠLI U WREXHAM

Zvijezda Deadpoola okušava se u nogometu: 'Možemo samo pokušati poboljšati klub'

'Deadpool 2' Tokyo Premiere
FMB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
18.05.2021.
u 21:30

- Nikada ne možemo istinski 'posjedovati' treći najstariji klub na svijetu.

Nakon što su iznenađujuće kupile velški nogometni klub Wrexham, hollywoodske zvijezde Ryan Reynolds i Rob McElhenney najavile su snimanje dokumentarne serije o jednom od najstarijih nogometnih klubova na svijetu

Reynolds i McElhenney su koncem veljače dovršili preuzimanje kluba koja igra u petom razredu engleskog nogometa za 2,5 milijuna dolara, a sada počinju snimati dokumentarni film o svom vođenju kluba.

- Dobrodošli u Wrexham - pratit će napore dvojice glumaca, obojice novaka kada je u pitanju nogomet, u vođenju kluba, objavila je mreža FX.

Reynolds i McElhenney opisali su 157 godina stari klub kao "uspavanog diva" sa željom da ga učine "globalnom silom".

- Nikada ne možemo istinski 'posjedovati' treći najstariji klub na svijetu. Sve što možemo je pokušati poboljšati klub za njegove istinske i vječne vlasnike, zajednicu Wrexhama - tweetao je McElhenney.

FX nije objavio kada će dokumentarna serija biti emitirana u Sjedinjenim Državama, niti hoće li biti dostupna u Britaniji.

Reynolds je zvijezda filma "Deadpool", dok je McElhenney, tvorac TV serije "U Philadelphiji je uvijek sunčano".

Wrexham je osnovan 1864. godine i smatra se jednim od najstarijih nogometnih klubova na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije