Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI REALOVAC

Zidaneov sin se dokazao kao golman, pogledajte što sve 'skida'

Luca Zidane
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
28.12.2014.
u 11:35

U Kataru je 'kraljevski klub' igrao protiv Manchester Cityja

Zinedine Zidane imao je nevjerojatnu karijeru i svi bismo voljeli da nikad nije završila, ali protiv vremena se ne može pa tako nogometni svijet gleda prema njegovom 19-godišnjem sinu Enzu, koji igra u veznoj liniji i čeka priliku ući u prvu momčad Reala. No dok se gleda u njega, promaknuo je drugi sin - Luca.

Riječ je o vrataru. Upravo tako, drugi Zidaneov sin nije sanjao kako postati virtuoz poput oca, već je svoje "mjesto pod suncem" našao između vratnica. Taj 16-godišnjak je također član omladinskog pogona madridskog Reala, a svoje je sposobnosti pokazao na turniru u Kataru.

Tamo je 'kraljevski klub' zaigrao protiv Manchester Cityja, a Luca se istaknuo sjanim obranama.

>> Zidane: Imam više prostora za rad nego kod Josea

Komentara 1

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
15:05 28.12.2014.

A kakve naši golmani skidaju!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije