Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Zdravko Mamić najavio kazne za Rukavinu i Ademija

Ante Rukavina
Antonio Bronić/PIXSELL
11.11.2010.
u 13:00

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić najavio je da će zbog tučnjave u svlačionici kazniti Antu Rukavinu i Arijana Ademija. Trener Vahid Halilhodžić privremeno je suspendirao obojicu i neće ih voditi na utakmicu protiv Splita.

Zdravko Mamić nije bio upućen, navodno, u događanja u svlačionici u nedjelju navečer.

- Za to sam saznao tek u srijedu od vas, još ne znam sve detalje, možda su htjeli da ostane interna stvar svlačionice - rekao je Mamić.

Kako ipak nije riječ o uzavrelim strastima na terenu, što se nerijetko događa na utakmicama i treninzima, nego je Rukavina udario Ademija kad je ovaj sjedio, sankcije za njih dvojicu neće biti iste.

- Moram se upoznati sa svime, ali ako je bilo kao što kažete, onda kazne ne mogu biti iste - zaključio je Mamić.

Najveći problem u svemu tome mogao bi biti odnos većine igrača prema Rukavini, jer su svi stali na Ademijevu stranu. Trener Halilhodžić privremeno je suspendirao obojicu i ne vodi ih u Split. Tražio je mangupe i više agresivnosti, a sada je to i dobio. Doduše, ne prema protivnicima.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar klimavi
klimavi
13:18 11.11.2010.

jadni potukli se oko honorara...alaaa,dečki pa vi stvarno nemate pametnijeg posla

OB
-obrisani-
16:16 11.11.2010.

Mamiću,Rukavini uzmi tri plaće Ademiju jednu i daj te velike novce za djecu u Nazarevoj...

SA
santos008
13:43 11.11.2010.

\'\'Trazio je mangupe,a sad je i to dobio\'\'Izgleda je i urednik VL trazio banalca i nasao ga u tebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije