Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagrebaši kod Steaue traže bodove za prvo mjesto

PPD Zagreb Nantes
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
11.12.2018.
u 07:00

- Posebnih stvari na koje trebamo paziti nema, no pitanje je i kako će oni točno igrati s obzirom na to da imaju problema u rumunjskom prvenstvu.

Rukometaši PPD Zagreba danas gostuju u Bukureštu gdje igraju susret 9. kola SEHA Gazprom lige s domaćinom Steauom

Momčad će voditi Davor Rokavec koji je uoči gostovanja u Rumunjskoj rekao:

- Posebnih stvari na koje trebamo paziti nema, no pitanje je i kako će oni točno igrati s obzirom na to da imaju problema u rumunjskom prvenstvu gdje se sada spašavaju pa su nekoliko posljednjih utakmica igrali u promijenjenom sastavu. Stefan Vujić je organizator igre koji suparniku stvara najviše problema u napadu, a cijelu momčad krasi agresivna - istaknuo je Davor Rokavec, trener PPD Zagreba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije