Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naklon do poda

Bravo, majstore! Mladić bez ruke ovim je potezom oduševio svijet!

Zach Hodskins
Foto: Twitter
1/2
24.12.2015.
u 13:24

Ovaj mladić ostao je bez dijela ruke, ali nije odustao nego se nastavio baviti sportom, što je oduševilo sve koji ga poznaju. A najnoviji njegov potez s košarkaške utakmice oduševio je svijet.

Ako u vama živi sportski i borbeni duh, onda predaja jednostavno nije opcija. U svijetu postoji puno primjera ljudi koji ne odustaju u najtežim trenucima, a jedan od njih je i Zach Hodskins.

Ovaj mladić ostao je bez dijela ruke, ali nije odustao nego se nastavio baviti sportom, što je oduševilo sve koji ga poznaju. A najnoviji njegov potez s košarkaške utakmice oduševio je svijet. Pokazao je da je pravi majstor, a ovaj video trebao bi biti inspiracija svima. Majstore, naklon do poda.

>>Američki heroj u ružičastom - DeAngelo Williams priča posebnu priču

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije