Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA KOLA PRIJE KRAJA

Vuga: Zagrebova sudbina me zabrinjava

'30.04.2010.,Zagreb - Stadion NK Zagreb. 28.kolo T-Com prve HNL,utakmica Croatia Sesvete-Zagreb.Davor Vugrinec. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
01.05.2010.
u 16:26

Skauti Bordeauxa u Kranjčevićevu su došli vidjeti Zagrebove klince na djelu. Prije svega, zanimao ih je Besart Abdurahimi, koji je prošli tjedan imao virozu.

 Igor Štimac poštedio ga je i nije ga uvodio u igru u Zagrebovoj uvjerljivoj 4:1 pobjedi nad Croatijom Sesvete.

Francuze je zanimao i Sven Dedić, koji je solidno odradio nešto više od pola sata. No, zapravo su ih se najviše mogli dojmiti iskusni vukovi. Naravno, Davor Vugrinec, koji je postigao dva pogotka i odvojio se na ljestvici strijelaca.

Popio eliksir mladosti

Ove sezone Vuga je zabio ukupno 17 pogodaka i uvjerljivo je najbolji strijelac. Do sada ih je u HNL-u zabio ukupno 115. Vuga je doktorski opet odradio posao, a već četvrtu uzastopnu utakmicu upisao se u strijelce, kao da je popio eliksir mladosti.

– Tajna je u proljeću. Kad grane sunce, odmah se bolje osjećam. Bilo je jasno da će Sesvećanima motivacija pasti kada im zabijemo prvi pogodak. Na sreću, rano smo poveli i to je preusmjerilo susret. Odradio sam dobre pripreme i marljivo radimo na treninzima – počeo je Vuga.

Kako vidite rasplet prvenstva?

Brinu ga Osijek i Zadar

– Koncentrirani smo na Osijek. I moram vam reći da ne spavam mirno zbog Osijeka i Zadra. Zabrinjavaju me oscilacije u našoj igri. To je problem koji moramo riješiti dugoročno i ne izgleda dobro. Sjetite se samo utakmice s Međimurjem, jedan nas je pogodak izbacio iz ravnoteže.

 Svi se pitaju što na kraju sezone, bijeli anđeli su nakon susreta zavapili: "Vuga, ostani".

– Uvijek sam imao dobar odnos s navijačima, no ne razmišljam o tome sada. Važno je da sve privedemo kraju i da osiguramo ostanak. Valjda će nam se i sreća osmjehnuti – zaključio je Vugrinec.

Zagreb je protiv Croatije pobijedio u "leru", a velik doprinos u pobjedi dali su i strijelci Goran Ljubojević i Jefthon. Momčad iz Sesveta izgledala je vrlo nemotivirano. Svidio mi se samo mladi Miljenko Bošnjak, mladi veznjak Sesvećana, jedan je od rijetkih koji zaslužuju igrati u prvoligaškom društvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije