Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanci Hajduka

Vjerujete li vi u ovo? Maltežani u momčad dovode Ronaldinha!

Ronaldinho
Foto: DPA/Pixsell
1/6
18.07.2019.
u 13:49

Budući da je Ronaldinho upao u financijske probleme, nije teško zaključiti što ga je ponukalo na ovu avanturu

Ma koliko zvučalo nevjerojatno da 'tamo neka' Birkirkara dovodi u momčad slavnoga Brazilca Ronaldinha, osvajača Zlatne lopte iz 2005. godine, čini se da u pitanju nije nikakva šala. 

Ekskluzivnu je informaciju objavio novinar tamošnje televizijske emisije L-Argument, a sada o tome pišu i malteški listovi koji navode da su pregovori u završnoj fazi.

Ronaldinhu je danas 39 godina, a iole ozbiljan nogomet nije igrao još od 2015. kada se oprostio od karijere u dresu Fluminensea.

Budući da je u međuvremenu rečeno kako se nalazi na rubu bankrota, nije problem pogoditi što ga je ponukalo na ovu avanturu, kao što ja lako zaključiti i da će priča odlično poslužiti klubu marketinške svrhe.

Realno, od Brazilca je teško očekivati da će blistati na travnjacima kao što je to nekoć znao, ali u Birkirkari neće imati ni što previše zabrljati budući da je lani klub završio na sedmom mjestu.

Podsjetimo, ovdašnja je publika Birkirkaru upoznala dok se nadmetala protiv Hajduka u ljeto 2008. godine u Kupu UEFA-e, a splitski je klub s lakoćom preskočio tu stepenicu (ukupno je bilo 7:0)

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar JustinCase69
JustinCase69
14:41 18.07.2019.

Navodno i Pele potpisuje..

Avatar doog_kool
doog_kool
00:39 19.07.2019.

U gzira unitedu robaldinho ne moze igrat pokraj Konea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije