Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JAKO MI GA JE ŽAO'

Trener otkriva: Borna Sosa loše se osjeća, jako ga je pogodilo sve što se dogodilo

firo: 20.01.2021, football, 1st Bundesliga, 2020/2021 Arminia Bielefeld - VfB Stuttgart
firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
14.05.2021.
u 17:53

- Jako mi ga je žao. Sve ovo jako ga je pogodilo - rekao je trener Stuttgarta Pellegrino Matarazzo

Trener Stuttgarta Pellegrino Matarazzo uoči sutrašnje utakmice s Borussijom Mönchengladbach otkrio je u kakvom je psihičkom stanju Borna Sosa.

- Jako mi ga je žao. To nije ugodna situacija. Sve je završilo vrlo nesretno, a na taj slučaj možemo gledati vrlo kritično - rekao je Matarazzo pa otkrio kako se Sosa osjeća.

- Ovo sve ga je jako pogodilo. No, osjećam da se dobro nosi s ovom teškom situacijom. Smirio se nakon dva ili tri teška dana. On je vrlo inteligenta dečko.

Sosi će pomoći i suigrači.

- Mislim da će se sada koncentrirati na ono što je pred njim. Cijela momčad je uz njega. Imao je dobru sezonu. Na klupskoj razini može i dalje napredovati.

Podsjećamo, Sosa je želio prijeći u njemačku reprezentaciju jer je smatrao da u hrvatskoj selekciji nije dobio priliku. No, pokazalo se da to ne može učiniti zbog Fifinih pravila.

"Odluka koju sam donio bila je pogrešna i za nju sam trebam snositi odgovornost. Ako Hrvatski nogometni savez i izbornici smatraju da unatoč svemu mogu pridonijeti uspjehu naših reprezentacija, ja ću se njihovom pozivu odazvati i staviti na raspolaganje", poručio je Sosa nakon svega.

>> Pogledajte veliki razgovor s Robertom Prosinečkim


 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:10 14.05.2021.

To je dobar znak. Ako nema karaktera onda ima barem malo savjesti...

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:36 14.05.2021.

Ne osjeća se loše samo Sosa, već i ja, od neprestanog bombardiranja ovakvim bljuvotina vijestima.

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
18:51 14.05.2021.

daj više, dosta s njim...razvlacite ga kao žvakaču

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije