Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV GENKA

VIDEO Pogledajte hladnokrvne golove Petkovića s bijele točke

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
30.09.2021.
u 23:19

Ivanušec je načeo Genk u 10. minuti, a onda ih je u dva navrata dokrajčio Bruno Petković

Nakon što je natjecanje u skupini otvorio domaćim porazom od West Hama (0-2), Dinamo je u drugom kolu pružio sjajnu predstavu ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka koji je u prvoj utakmici srušio Rapid u Beču sa 1-0. Ivanušec je načeo Genk u 10. minuti, a onda ih je u dva navrata dokrajčio Bruno Petković.

U posljednjim trenucima prvog dijela Dinamo je povećao prednost. Toma je u kaznenom prostoru udario Čopa, finski sudac je provjerio snimku sporne situacije pokazavši na bijelu točku. Bruno Petković je bio siguran za velikih 2-0 nakon prvog poluvremena.

Video pogledajte OVDJE.

Genk je na otvaranju drugog dijela pojačao pritisak, no Dinamo je prelomio utakmicu u 67. minuti. Vratar Vandevoordt je promašio jednu loptu, nakon čega je Munoz povukao Oršića u gol prilici skrivivši kazneni udarac, a pritom je dobio i crveni karton. Petković je sigurno realizirao jedanaesterac za 3-0.

Video pogledajte OVDJE.

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
1/15

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
zeus76
05:32 01.10.2021.

kad ne zna iz igre ajmo ga hvaliti kako penale izvodi😂😂😂

Avatar babinjak1984
babinjak1984
23:38 30.09.2021.

Jadan je to klub koji doma izgubi od Dinama sa 3:0.HNL je jači od te belgijske lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije