Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTJEČE MU UGOVOR

VIDEO Navijači PSG-a Messija dočekali zvižducima: Mogao bi se vratiti u Barcelonu?

Ligue 1 - Paris St Germain v Stade Rennes
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/3
20.03.2023.
u 15:20

Nogometaš Barce Sergi Roberto izjavio je da Lionel Messi ne zaslužuje da navijači prema njemu tako odnose i pozvao ga da se vrati na Camp Nou.

U susretu 28. kola francuskog nogometnog prvenstva Rennes je na Parku prinčeva pobijedio PSG sa 2-0 nanijevši pariškom sastavu prvi domaći ligaški poraz u posljednjih 36 utakmica. Posljednji domaći poraz u prvenstvu PSG je doživio u travnju 2021. od Lillea, a potom je nanizao 35 susreta bez poraza. Pritom je ostvario 30 pobjeda i pet remija. Serija je sada prekinuta. Bila je to druga Rennesova pobjeda protiv PSG-a ove sezone, u prvom susretu na Roazhon Parku bilo je 1-0.

Ovoga puta gosti su slavili sa 2-0, a strijelci su bili Karl Toko Ekambi (45) i Chimuanya Ugochukwu (49). To definitivno nije bio dobar dan za Parižane, među njima i Lionela Messija, kojeg su navijači dočekali zvižducima. Podsjećamo, Argentinac je prošlog tjedna bijesan napustio trening momčadi nakon neslaganja s trenerom Christopheom Galtierom, koji ga je molio da se vrati, ali bez uspjeha. 

Ponajboljem nogometašu svijeta na ljeto istječe ugovor pa će, ukoliko ga u francuskoj prijestolnici ne vežu novim, biti slobodan odabrati novi klub. Naravno, ne može si ga svatko priuštiti, kao što nije mogla ni Barcelona kada je na ljeto 2021. odlučio otići iz dotad svojeg jedinog nogometnog doma. A upravo bi iz Barce najviše željeli nazad. 

Ne samo navijači, već i sami igrači. Apel mu je uputio Sergi Roberto

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Stade Rennes - Parc des Princes, Paris, France - March 19, 2023 Paris St Germain's Lionel Messi before the match REUTERS/Gonzalo Fuentes Photo: GONZALO FUENTES/REUTERS
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

- Nadam se da će se Messi vratiti u Barcelonu. Čekamo ga. On ne zaslužuje da se prema njemu navijači ponašaju kao u Parizu - rekao je za kanal Jijantes FC.

Blaugrani konačno nešto bolje ide, sinoć su u El Clasicu s 2:1 porazili nogometaše Real Madrida i na tablici La Lige sada su uvjerljivo vodeći s 12 bodova ispred Luke Modrića i društva. Hoće li se Messi vratiti u klub u kojem je postao svjetski nogometaš broj jedan, ostaje vidjeti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije