Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN DAN

VIDEO Majer fantastičan u velikoj pobjedi Rennesa; dvije asistencije i odlični potezi

16ème de finale de la Coupe de France 2023 "Marseille - Rennes (1-0)" au stade Vélodrome
Norbert Scanella
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.05.2023.
u 15:46

Osim asistencija i sjajnih poteza, upisao je na susretu 40 točnih od ukupno 45 dodavanja, ubilježio čak pet ključnih dodavanja, uz dva od dva u driblinzima te šest od jedanaest u uspješnim duelima

Rennes je u nedjelju u utakmici 36. kola francuskog prvenstva u gostima s visokih 5-0 pobijedio Ajaccio, a hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer je upisao dvije asistencije.

Prvi pogodak za vodstvo Rennesa zabio je Santamaria nakon asistencije Majera u 14. minuti. Gouiri zabija svoj prvi gol na utakmici u 31. minuti za vodstvo Rennesa 2-0. Doku diže na 3-0 šest minuta kasnije i to opet nakon asistencije Majera.

Amine Gouri je svoj drugi pogodak na utakmici postigao tri minute kasnije za 3-0, a isti igrač upisao je hat trick u 70. minuti susreta za konačnih 5-0.

Hrvatski reprezentativac je osim asistencija tijekom 90 minuta pružio i nekoliko odličnih poteza te dodavanjem ili prodorom započeo brojne akcije Rennesa. Upisao je na susretu 40 točnih od 45 dodavanja, ubilježio čak pet ključnih dodavanja, uz dva od dva u driblinzima te šest od jedanaest u uspješnim duelima.

Majer je ove sezone u svim natjecanjima nastupio u 39 utakmica za Rennes, te ima dva pogotka i šest asistencija. Na Transfermarktu je njegova vrijednost procijenjena na 20 milijuna eura.

Ajaccio je nakon ovog poraza 18. sa 23 boda, jednim više od predzadnjeg Troyesa. Rennes je nakon pobjede šesti sa 62 boda, jednim manje od petoplasiranog Lillea.


 
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije