Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

VIDEO Ivica Kostelić otkrio: Zbog jedne osobine Janica je bila jača od svih

Zagreb: Ivica Kostelić u podcastu na Večernjem tv
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
26.12.2021.
u 15:30

U razgovoru za Večernji.tv naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić otkrio je nikad ispričane detalje iz bogate karijere. Kako svoje, tako i njegove sestre Janice.

Ni tri tjedna nisu prošla otkako je dotaknuo kopno u luci Fort de France u Martiniqueu, 22 dana nakon polaska na mitsku rutu preko Atlantika, a Ivica Kostelić prije dolaska u studio Večernjeg lista već je odradio i vikend u Svjetskom kupu na utrkama u Val d'Isereu.

Neumoran u traganju za novim granicama koje treba pomaknuti, nakon velike skijaške karijere Kostelić je adrenalin i prostor za rast pronašao u off shore jedrenju i nakon tri godine ozbiljnog treninga prešao put od 7400 kilometara preko Atlantika.

Vratio se vidno mršaviji i naravno, preokupiran novim obavezama, ali i dalje se uspješno stigne izgubiti propisno izgubiti prije dogovorenog intervjua, ovaj put pronašli smo ga u Večernjakovoj knjižnici. Kako nam je već ranije javljao s Atlantika, čitao je na moru najviše Orwella i Kafku.

U razgovoru za Večernji.tv naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić otkrio je nikad ispričane detalje iz bogate karijere. Kako svoje, tako i njegove sestre Janice.

Ivica kaže kako na sestru nikada nije gledao kao rivala s kojim se nadmeće.

- Niti ja niti ona ne bismo postojali jedno bez drugoga. - kaže Ivica i dodaje - Ona je rođeni šampion. Ona je nešto iznimno, nadnaravno.

Otkrio je i što je to što je Janicu izdvajalo od svih ostalih: 

- Ta njezina emocionalna snaga, ona je mentalno jača od drugih i od tud dolazi ta snaga. To je urođeno. To je ono što čini šampiona - zaključuje Ivica.

>> CIJELI PODCAST S IVICOM KOSTELIĆEM POGLEDAJTE OVDJE:

Komentara 4

TO
tomotomo
21:43 26.12.2021.

Šteta što je Janica rano prekinula karijeri

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:59 26.12.2021.

Pozdrav Ivici a mogli ste i sliku supruge Elin da nam uljepša blagdane

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:21 26.12.2021.

A može ona i s jednim štapom protiv konkurencije ❄️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije