Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

VIDEO Atraktivna proslava gola nogometašice izazvala brojne reakcije, morao reagirati i njen dečko

Instagram screenshot
29.09.2022.
u 18:12

Njegov komentar izazvao je brojne reakcije, a jedna od njih došla je od poznatog nogometaša muške momčadi Aston Ville Douglasa Luiza za kojeg je nedavno bio jako zainteresiran Arsenal.

Već nekoliko dana društvenim mrežama kruži proslava gola atraktivne nogometašice Aston Ville Alishe Lehmann. Mnogi su dijelili  i komentirali snimku, a to je učinio i brazilski 71-godišnji novinar Milton Neves.

Njegov komentar izazvao je brojne reakcije, a jedna od njih došla je od poznatog nogometaša muške momčadi Aston Ville Douglasa Luiza za kojeg je nedavno bio jako zainteresiran Arsenal. Luiz je inače u vezi s popularnom nogometašicom Lehmann.

- Star si, bio si u nogometu godinama i objaviš video koji ne poštuje ženski nogomet, a kamoli nogometašicu, koja je moja djevojka - poručio je ljutiti Luiz, a brazilski je novinar onda odlučio maknuti svoju objavu s profila na Twitteru.

>> Pogledajte i video: Beč na jedan dan postao glavni grad Hrvatske

Komentara 5

DU
Deleted user
14:10 30.09.2022.

dobro tijelo, seljacka faca al svejedno cu pogledat tu golotinju kad naidjem - ako sam vec muku mucio sa severinom i onim krkanom, valjda mogu i mlado napeto tijelo :D

ZO
zoranos
09:52 30.09.2022.

A koji je bio komentar starog brazilca? Vi imate tamo gore komentar nekog mladog čovjeka, bar po slici. Čak i da je to on to je na portugalskom - mogli ste prevesti kad već pišete o tome.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:27 01.10.2022.

ta je 100% lezbijka i sad malo testira kožne banane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije