Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselin Vujović:

Vrijeme je da vidim koliko Stefan Vujić može pružiti ove sezone

Luka Stepančić
Petar Glebov/PIXSELL
21.08.2015.
u 08:05

'Ne smijemo bježati od uloge favorita, trebamo jasno i glasno reći da smo došli osvojiti turnir u Grazu.'

Rukometaši PPD Zagreba danas (petak, 21. kolovoza) i sutra igraju na međunarodnom turniru "Styrian Handball Days" u Grazu. Zagrebaši će igrati u skupini s austrijskim momčadima Bulls Bruck i Holding Graz, dok će u drugoj skupini igrati Trofaiach, Hypo i Branik Maribor.

– Igračima koji su bili na pripremnom turniru Sparkassen kup u Ehingenu priključuju se napokon i srednji vanjski igrač Stefan Vujić koji još uvijek, nažalost, nije potpuno spreman, ali je krajnje vrijeme da vidimo makar dio onoga što može pružiti. On već neko vrijeme trenira s momčadi pa sam odlučio da je vrijeme da ga prvi put provjerim i u pravoj utakmici. Željeli bismo osvojiti turnir u Grazu, što bi bilo psihološki odlično za sve u klubu, ali isto tako i raspodijeliti minutažu kako bi oni koji su do sada manje nastupali mogli dobiti priliku da pokažu što znaju. Na tom turniru želimo dići formu, a tjedan dana kasnije na turniru u Parizu trebali bismo biti u optimalnoj formi uoči početka SEHA Gazprom lige i EHF Lige prvaka – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Luka Stepančić bit će jedna od uzdanica kluba na turniru u Grazu.

– Radimo u odličnom ritmu, stručni stožer odlično je zamislio pripreme i mislim da je za sada sve pogođeno i da sve ide po planu. Nakon Sparkassen kupa vremena za odmor nije bilo puno, nastavili smo trenirati dva puta dnevno, a trener nas je nagradio i jednim slobodnim vikendom, što je bio pun pogodak. Posebno se to osjetilo na posljednjim treninzima, došli smo na njih odmorni, a opet puni snage. Turnir u Grazu nije kvalitetom na razini Sparkassena i mislim da u ovom slučaju ne smijemo bježati od uloge favorita, već da trebamo jasno i glasno reći da smo došli osvojiti „Styrian Handball Days". Povratak Vujića dobra je stvar, jer upravo smo na vanjskim pozicijama "puknuli" u Ehingenu gdje nam je bila sužena mogućnost rotacije. Stefan se sjajno uklopio, vrlo je brzo pohvatao sve konce naše igre – rekao je desni vanjski igrač PPD Zagreba Luka Stepančić.

>> Vujić se vratio na parket, pa opet ozlijedio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije