Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Uznemirujući VIDEO: 19-godišnjak preminuo nakon što ga je pak pogodio u glavu

hokejaš
YouTube
16.03.2021.
u 13:45

"Dinamo izražava sućut Timurovoj obitelji i prijateljima, članovima njegovog tima i navijačima iz Sankt Peterburga", potvrdio je tužnu vijest Dinamo na Facebook profilu.

Tužna vijest stiže iz Rusije, hokejaš mlade momčadi Dinama iz Sankt Petersburga Timur Fajzutidinov (19) preminuo je tri dana nakon ozljede koju je zadobio na utakmici protiv Lokomotive.

Mladog je sportaša na tom susretu pak pogodio u glavu. Prebačen je u bolnicu gdje su se liječnici borili za njegov život, no nisu ga  uspjeli spasiti.

"Dinamo izražava sućut Timurovoj obitelji i prijateljima, članovima njegova tima i navijačima iz Sankt Peterburga", potvrdio je tužnu vijest Dinamo na Facebook profilu.

Video nesreće pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:49 16.03.2021.

pa šta nemaju oni zaštitu za to?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije