Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARJEN ROBBEN:

Utakmica za treće mjesto se igra samo da bi FIFA zaradila više novca!

Arjen Robben
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.07.2014.
u 11:39

Bronca ne zadovoljava njegove apetite, što je naglasio i prije susreta izjavom da je utakmica za treće mjesto sasvim nepotrebna.

Arjen Robben je poslije utakmice s Brazilom izrazio zadovoljstvo osvajanjem trećeg mjesta, ali je nekoliko puta ponovio koliko mu je žao što nisu prošli Argentinu i ušli u finale.

Teško će to preboliti jer imao je priliku iskupiti se za događaje otprije četiri godine, kad je bio tragičar finala s dvije promašene "stopostotne" prilike. No učinio je dovoljno za Nizozemsku na ovom prvenstvu i ne smije mu nitko ništa zamjerati. Svejedno, činit će on to sam jer je perfekcionist i uvijek "gladan" uspjeha.

Zato bronca ne zadovoljava njegove apetite, što je naglasio i prije susreta izjavom da je utakmica za treće mjesto sasvim nepotrebna. Ponovio je to i nakon utakmice, kad su se malo slegnule emocije.

- Ova utakmica se igra samo zato da bi FIFA zaradila više novca, inače nema smisla jer svi kad izgube finale samo žele što prije otići doma - kazao je Robben.

>> Dobar je osjećaj osvojiti broncu, ali tuga zbog poraza u polufinalu ostaje

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar fidelio
fidelio
13:02 13.07.2014.

Kako je ovo nesportska izjava. Ovo su plaćenici gladijatori, a ne sportaši. Čast je igrati za domovinu i donijeti joj 3. mjesto u svijetu. Da je ovo svijet sporta od prije 30-ak godina, bila bi im oduzeta medalja zbog takvih izjava. Ljigavo.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:39 13.07.2014.

Onda budi karakter i vrati medalju kad te toliko smeta. I ti i Van Gaal.

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
15:22 13.07.2014.

E moj Roben.....Nogomet je cirkus.......koji dobro zarađuje,a i ti od toga živiš.Zato,ne pljuj u tanjur iz kojega jedeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije