Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE NOVI TRENER

Uprava Bešiktaša više nije imala strpljenja, Sergen Yalcin je smijenjen!

Champions League - Group C - Besiktas v Ajax Amsterdam
MURAD SEZER
09.12.2021.
u 14:36

Iz klubu još nisu u javnosti govorili o potencijalnim imenima koji će naslijediti Yalcina.

Čelni ljudi Bešiktaša, aktualnog nogometnog turskog prvaka, prihvatili su ostavku dosadašnjeg trenera, 49-godišnjeg Sergena Yalcina.

Od početka 2020. godine Yalcin je bio trener turskog nogometnog uglednika s kojim je prošle sezone osvojio duplu krunu u domaćim okvirima. No, ove sezone stvari su krenule nizbrdo po momčad u kojoj se nalazi i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

Klub je trenutačno tek deveti na prvoligaškoj ljestvici (čak 18 bodova manje od vodećeg Trabzonspora) te je trenutačno na nizu od čak pet utakmica u prvenstvu bez pobjede (četiri poraza i samo jedan neodlučeni rezultat). Nadalje, Bešiktaš je užasno odradio grupnu fazu Lige prvaka.

Turski prvak je jedina momčad koja je nakon šest odigranih utakmica ostala na nula bodova. Uz šest poraza Bešiktaš je u okruženju Ajaxa, lisabonskog Sportinga i dortmundske Borussije ostvario razliku pogodaka 3-19.

Iz klubu još nisu u javnosti govorili o potencijalnim imenima koji će naslijediti Yalcina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije