Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorica

Tužbe protiv IO HNS-a otići će na tri adrese

Gorica - Hašk
VL
04.10.2011.
u 11:08

– Podnijet ćemo istodobno tri tužbe protiv IO HNS-a: Arbitražnom sudu HOO-a, Općinskom sudu za nadoknadu štete te Sportskom sudu u Lausanni – kaže predsjednik NK Gorice Nenad Črnko

– Potražujemo naknadu novčane štete u iznosu od 25 milijuna kuna. U tri smo godine  potrošili tri milijuna kuna pripremajući se za prvu ligu, a 15 milijuna kuna trebali smo dobiti u četiri godine od talijanske tvrtke Givova, zvali bismo se Gorica Givova – rekao je predsjednik NK Gorice Nenad Črnko nakon sastanka Upravnog odbora kluba i dodao:

– Zadovoljštinu smo dobili odlukom Arbitražne komisije koja je poništila odluku IO-a. Naš slučaj treba biti putokaz HNS-u da se ponaša primjerenije nego do sada.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
budisvoj
15:26 04.10.2011.

Poštovani Črnko,bojimo se da te ipak kupe....

JO
jolly
11:39 04.10.2011.

Neka plate! Kad mogu klubovi za svoje propuste, zašto ne bi i HNS.

MI
Mikeš09
09:33 05.10.2011.

Podržavam Goricu u potpunosti ali teško će to proći kod naših nedodirljivih funkcionara u djelo već će oni naći rupe u zakonu koji su sami stvorili i izglasali.Svojevremeno je i sud u Beogradu presudio da je Dinamo prvak za 1979 (slučaj Tomić) ali nikad njegovo ime nije ugravirano u pehar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije