Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA SPORTAŠICA

Tuga i nevjerica u BiH: Iznenada preminula 20-godišnja nogometašica

Edina Serhatlić
Sloboda Tuzla
05.12.2020.
u 17:19

- Ova vijest nas je šokirala i iznenadila. Svi u klubu smo jedna velika obitelj i prerani Edinin odlazak nas je mnogo rastužio. Obitelji Serhatlić upućujem izraze najdublje sućuti. Uz vas smo u ovim teškim trenucima - rekao je predsjednik Šećerbegović.

Nogometni BiH prvoligaš, Sloboda iz Tuzle, javila je danas tužnu vijest o smrti 20-godišnje Edine Serhatlić koja je igrala za žensku momčad ovog kluba.

Svi u Slobodi su ovu vijest primili s nevjericom, tugom i šokom, a oglasio se i predsjednik Elmir Šećerbegović.

- Ova vijest nas je šokirala i iznenadila. Svi u klubu smo jedna velika obitelj i prerani Edinin odlazak nas je mnogo rastužio. Obitelji Serhatlić upućujem izraze najdublje sućuti. Uz vas smo u ovim teškim trenucima - rekao je Šećerbegović.

Edina Serhatlić rođena je 2000. godine u Tuzli i bila je omiljena u momčadi.

- S tugom možemo izjaviti da smo izgubili dobru, odgojenu djevojku koja je svaki dan živjela Slobodu i bila ponosna što je nosila grb kluba. Igračica koja je Slobodu i našu momčad nosila u srcu, na svakom treningu, svakoj utakmici. Hvala ti Serhi za sve - rekao je trener Armin Mujezinović, a oglasila se i kapetanica Merima Aljić:

- Serhi naša dobrica, uvijek spremna pomoći i uvijek raspoložena za trening. Uvijek ću pamtiti tvoju radost nakon postignutog gola. Zauvijek ćes biti u našim srcima i uvijek ćemo te se rado prisjećati. Naša svaka iduća utakmica biti će za tebe!

"Edina, nikada te nećemo zaboraviti... Tvoja crveno-crna obitelj", poručili su iz Slobode.

Ključne riječi

Komentara 3

KV
ka-vuk
18:07 05.12.2020.

Počivala u miru Božjem.

Avatar turskicobane
turskicobane
19:07 05.12.2020.

Počivala u miru. Žalosno kad ode mlada osoba a bukvalno cijeli život je trebo bit ispred.

DU
Deleted user
19:17 05.12.2020.

O tugo tužna. Što je život. Sućut roditeljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije