Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irska

Trapattoni: Hrvatska je nepredvidiva i vrlo jaka

\'Republic of Ireland manager Giovanni Trapattoni takes a tumble during a training session at Gannon Park Malahide, Dublin. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
03.06.2012.
u 13:49

Irski izbornik Izbornik Giovanni Trapattoni i njegov pomoćnik Marco Tardelli hvale hrvatsku reprezentaciju. Irska prvu utakmicu na Europskom prvenstvu igra upravo protiv Bilićevih izabranika

– U prijateljskoj utakmici s Hrvatskom lani u Dublinu smo se uvjerili da se radi o vrlo dobroj momčadi. Modrić je igrač koji nalikuje na Andreu Pirla, ali igra nešto bliže suparničkim vratima i vrlo je brz. Da, jako se bojim Hrvatske – poručio je Trapattonijev pomoćnik Marco Tardelli.

Trapattoni vrlo dobro zna tko su favoriti skupine C.

– Španjolska je svjetski prvak i favoriti su jer imaju nevjerojatne igrače. Italiju dobro poznajemo i unatoč svemu što se događalo posljednjih dana to je momčad koja uvijek igra dobro, vrlo su kreativni. To što su izgubili od Rusa ništa ne znači – kazao je Trapattoni.

Komentara 3

JA
james49
14:17 03.06.2012.

Moš mislit!

DU
Deleted user
14:46 03.06.2012.

A sto bi Trappa moga drugacije rec? Jel bi bilo pametno da taj stari lisac rece: "Hrvatska je izgubila kompas s Bilicem i mi cemo ih nakantati kada se sretnemo"?

OB
-obrisani-
18:33 03.06.2012.

Ne mazi nam Med.... ko te nezna skupo plati... Trapi ,ajde kako ono ide.... Strunz,Strunz spielen wie flasche lehr.... Ich haben fertig... >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije